София. Велисав Вуцов е един от потенциалните заместници на напускащия

...
София. Велисав Вуцов е един от потенциалните заместници на напускащия
Коментари Харесай

Вили Вуцов е вариант за мястото на Тарханов в Славия

София. Велисав Вуцов е един от евентуалните заместници на напускащия " Славия " ментор Александър Тарханов, твърди " Труд ". В петък президентът на " белите " Венцеслав Стефанов разгласи, че се задава треньорска рокада на " Овча Купел " след загубата от ЦСКА 1948 с 1:3.

„ Какво да подценяват - изясни Стефанов. - Ние се борим за оцеляване. Нямаше бранене за купата. Нищо не им споделих. По всяка възможност ще има промяна на треньора “.

Вуцов е без тим от 2018 година, когато за малко бе отпред на " Царско село ", само че се задържа към месец, а загубата от " Дунав " лиши тогавашния отбор от Втора лига от промоция в елита. Наскоро той бе свързван с " Ботев " (Враца), само че " зелените " се обвързаха с Веселин Великов.

Иначе 53-годишният експерт познава чудесно ситуацията в " Славия ", където работи на два пъти - през 2009/10 и по-късно през 2012/13. В момента в тима на " белите " се подвизават и двамата му синове. Вратарят Светослав Вуцов е със статут на титуляр напролет, а по време на зимната пауза бе притеглен и халфът Петър Вуцов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР