София. В Министерството на вътрешните работи министър Младен Маринов се

...
София. В Министерството на вътрешните работи министър Младен Маринов се
Коментари Харесай

МВР: Почетният консул на България в провинция Хесен оцени високо постигнатото полицейско сътрудничество между двете страни

София. В Министерството на вътрешните работи министър Младен Маринов се срещна с Инго Ендрик Ланкау, почетен консул на България в провинция Хесен. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Акцент в диалога бе подложен върху развиването и одобряването на практиката на доброволчески отряди в региона на пожарната сигурност и отбраната на популацията.
Гостът оцени високо откритото досега съдействие с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ към Министерство на вътрешните работи, както и потвърдения професионализъм и подготовка на българските пожарникари. Изтъкна, че взаимната работа е интензивна и ползотворна. Осъществяват се постоянни и градивни контакти сред структурите на ГДПБЗН и пожарникарското учебно заведение в Хесен. Почетният консул акцентира, че цел на неговата работа и старания е задълбочаването на съдействието в тази област и подкрепяне на българската страна, в това число посредством материална и експертна помощ.
Министър Маринов одобри с признателност отправената към него покана за посещаване в Хесен, както по линия на противопожарната активност, по този начин и по отношение на полицейското съдействие сред двете страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР