София. Ще приложим програмата за ускорен и догонващ икономически растеж,

...
София. Ще приложим програмата за ускорен и догонващ икономически растеж,
Коментари Харесай

Петър Чобанов, ДПС: Ще приложим програмата за ускорен и догонващ икономически растеж, ще възстановим бизнес средата и нормалността за по-добър живот на хората

София. Ще използван програмата за интензивен и догонващ стопански напредък, ще възстановим бизнес средата и нормалността за по-добър живот на хората. Това сподели претендентът за депутат от Движение за права и свободи в 31 МИР-Ямбол Петър Чобанов в изявление за предаването „ Тази заран “ по бТВ . Той е втори в листата.

„ Като народен представител от Движение за права и свободи ще бъда потребен със своите познания и опит, с потребни начинания както на национално равнище, по този начин и в моя изборен регион и роден град Ямбол. От най-високата естрада ще разгадавам истината за положението на стопанската система, за неуспехите в икономическата политика на ГЕРБ. Пример: 2019 година по вложения в стопанската система и брой на заети сме на равнищата от 2006 година върнахме се 15 години обратно. За да преодолеем тези проблеми “, добави той.

Чобанов се обърна към претендента за народен представител на ГЕРБ от 23 МИР София с думите, че в случай че погледнем фискалния запас, ще се види, че в Българска народна банка има единствено 7,5 милиарда лева, които към края на септември са били 13 милиарда лева Той попита защо са били изхарчени тези средства и не се съгласи с изказванието на Иванов, че през 2020 година 4 милиарда лева са били изразходвани за справяне с следствията от рецесията.
„ Работодателските организации правят оценка, че отвън мярката 60/40, директната поддръжка е 300 млн. лева “, уточни претендентът за депутат на Движение за права и свободи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР