София. Ръководствата на АБВ и КТ Подкрепа“ дискутираха необходимостта от

...
София. Ръководствата на АБВ и КТ Подкрепа“ дискутираха необходимостта от
Коментари Харесай

Ръководствата на АБВ и КТ „Подкрепа“ дискутираха необходимостта от данъчна реформа и енергийните проекти на България

София. Ръководствата на АБВ и КТ „ Подкрепа “ дискутираха нуждата от данъчна промяна и енергийните планове на България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . По време на диалога представителите на АБВ и на синдиката показаха мнение в поддръжка на построяването на втора нуклеарна мощ в България на площадката в Белене. Участниците обявиха, че опитът за опълчването на АЕЦ „ Белене “ централите в „ Марица – изток “ са нелепи и изцяло ограничения от каквито и да било учредения. Обсъдена беше и опцията България да построи ново газопреносно трасе, като и от двете страни бе посочено, че страната ни е закъсняла със градежа на това оборудване прекалено много, което я е ощетило значително и по тази причина в този момент е належащо страната ни да постави всички старания за реализирането на подобен план допустимо най-скоро.
От АБВ и КТ „ Подкрепа “ показаха страдание, че в резултат на поредност от неверни политически ходове в този момент на България ще се постанова да закупува съветска газ, само че през Турция, което доста ще оскъпи крайната цена. Подчертано бе, че реализирането на подобен вид стратегически енергийни обекти носи не просто изгода за стопанската система ни, само че се трансформира и в поръчител за националната ни сигурност.
Встрани от енергийната тематика от Алтернатива за българско възобновление показаха и визията си за това, че е нужен нов метод към хората с увреждания в България, който да им разрешава да се интегрират на пазара на труда, а не просто да ги дефинира като нетрудоспособни и да ги осъжда на „ домакински арест “, както на процедура се получава сега със системата на ТЕЛК. Предложението срещна цялостно схващане от страна на КТ „ Подкрепа “.
АБВ и КТ „ Подкрепа “ заявиха и, че не престават взаимната си активност в региона на данъчните промени, които ще понижат бедността.
По време на диалога представителите на политическата мощ и синдиката се договориха още и да провеждат обществена полемика отдадена напълно на проблемите в просветителната ни система.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР