София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Австрия в България Н. Пр. Андреа Вике

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с посланика на Австрия в България Н. Пр. Андреа Вике. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Двамата разискаха протичането и резултатите от Българското и Австрийското ръководи на Съвета на Европейски Съюз, като подчертаха позитивния резултат и добавената стойност от взаимната работа и приемствеността, изключително във връзка с тематиките, свързани със Западните Балкани и бранш „ Сигурност “. Цветанов срещна дипломат Вике и с работата на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол, чиито срещи са част от наложителния календар на парламентарното измерение на всяко председателство.
В рамките на срещата двамата обмениха отзиви по редица тематики от политическия дневен ред. Посланик Вике срещна Цветан Цветанов с резултатите от изследване на мнението измежду австрийски вложители в България за бизнес климата в страната. От него излиза наяве, че огромен дял от тях регистрират политическата непоклатимост в страната ни и правната сигурност като основни фактори при вземането на капиталови решения.
Цветан Цветанов и Андреа Вике разискаха и организирането на кръгла маса през март в Народното събрание в съдействие с Международния център за развиване на миграционната политика (ICMPD) със седалище във Виена. Целта на форума ще бъде да регистрира постигнатото и да очертае бъдещи стъпки за развиване на сполучливи подходи на национално и европейско равнище.
Посланик Вике описа за австрийските културни мероприятия по време на семейството на Пловдив като европейска столица на културата през 2019 година Тя пожела на Пловдив триумф, като обърна внимание на позитивния отзив, който получава градът в австрийските медии.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР