*** София. От 13.00 часа ще се проведе Консултативен съвет

...
*** София. От 13.00 часа ще се проведе Консултативен съвет
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната

***
София.
От 13.00 часа ще се организира Консултативен съвет за национална сигурност на тематика „ Необходими законодателни ограничения за противопоставяне на корупцията ".

***
София.
От 14.00 часа ще се организира изключително съвещание на Народно заседание.

***
Пловдив.
От 10.00 часа на площад „ Централен " заместител министър-председателят Валери Симеонов ще взе участие честванията на Празника на военния парашутист. След завършването на празничната гала вицепремиерът ще посети Аграрния университет, където ще се срещне с академичното управление.

***
София.
В 9.00 часа на Терминал 2 на Летище София, до гише „ Информация ", сред салоните „ Пристигащи " и „ Заминаващи ", ще се състои среща с деца от девет учебни заведения под мотото „ Proud to be drug free ".

***
к.к. Албена.
В 09.30 часа в зала „ Ара " на хотел „ Фламинго гранд " министърът на околоната среда и водите Нено Димов ше вземе присъединяване в границите на тематиката „ Общините и страната - дружно за по-чиста околна среда " на XII годишна среща на българските локални управляващи.

***
София.
В 09.30 часа 21 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против Герман Костин.

***
София.
В 09.30 часа 27 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против Соня Колтуклиева за укриване и неплащане на данъчни отговорности.

***
София.
В 09.30 часа в зала „ Славейков " на Френския институт ще бъде показан отчет „ Да бъдеш публицист: положение на специалността ". В рамките на събитието АЕЖ ще показват и резултатите от обичайното си изследване за свободата на словото, което тази година е под надпис „ Журналистика без напън 4.0 ".

***
София.
В 9.30 часа в „ Хотел Маринела София ", зала „ София ", в границите на отбелязването на 20-ата годишнина от учредяването си Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване (БАДДПО) ще организира Юбилейна интернационална конференция на тематика „ Еволюция на пенсионните модели ".

***
София.
В 9.30 часа в София Тех Парк, зала Джон Атанасов, ще се организира форума Global Tech Summit.

***
София.
В 10.00 часа в зала „ Роял 1 " на София Хотел Балкан СЕСЕД България провежда кръгла маса на тематика „ Подобряване качеството на живот и стабилно развиване посредством нововъведения и енергийна успеваемост на електродомакинските уреди ".

***
София.
В 10.00 часа в централното предверие на 12-ти образователен корпус на Техническия университет на бул. „ Климент Охридски " №8 „ Национална компания индустриални зони " и университетът ще подпишат меморандум за съдействие.

***
София.
В 10.00 часа зала „ Сердика " на София Хотел Балкан Българският конгрес на бизнес водачите провежда полемика „ Бизнесът и държавното управление в един тим ".

***
София.
В 10.00 часа 9-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Й. Йосифов, И. Симеонов, В. Славов, П. Симеонов, И. Йосифов, Й. Йорданов, Г. Гълъбов, К. Тодоров, Н. Рашков и А. Йорданов за образуване и управление на проведена незаконна група за придобиване и държане на наркотични субстанции.

***
София.
В 10.00 часа 15-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против П. Тонков, И. Стоянов, К. Димитрова и П. Петров за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Христо Хр., Красимир ХР., Анатолий П., Георги Г., Митко М. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 10.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Иван М., Марио Г., Методи З., Петър Д. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 10.30 часа в зала „ Средец " на София Хотел Балкан Синдикатът на българските учители и Фондация „ Фридрих Еберт " провежда национална конференция „ Обучението на децата на мигрантите - проблеми, вероятности и решения ".

***
София.
В 10.30 часа 8-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Румен Х., Таня Х., Наталия А., Миглена Х., Алекс Т. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 11.00 часа в НДК ще се организира брифинг, на който ще бъдат показани резултатите по преустройството и акомодация на главната постройка на НДК с оглед условията на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година (влизане от вход А4, който се намира откъм бул. „ Витоша " ).

***
София.
В ТУ - София ще се организира Изложението на работодатели „ Дни на кариерата ".

***
София.
В 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Асен И. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 13.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира реконструкцията на бул. „ Монтевидео ".

***
София.
В 14.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Мехмед М., Гюлшен М., Сали М. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
В 15.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Пенчо Ч. за нелегално превеждане през граница.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Нона Йотова и заместник-председателят на СОС Милка Христова провеждат непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. „ Леге " №10, етаж 1.

***
София.
Френският вложител в България „ Монтюпе " ще взе участие във форума „ Дни на кариера " в Техническия университет.

***
София.
В 18.00 часа в постройката на районната администрация на регион „ Слатина " на бул. „ Шипченски проход " № 67 продължава поредицата от месечни градски срещи във всички региони на София с общинския консултант Стефан Марков.

***
София.
В 18.00 часа в изложба „ Астри " ще бъде открита галерия на статуя и живопис „ Солта на морето " на Христо Христов.

***
София.
В 18.00 часа в клуб „ Перото " в НДК ще се организира среща-разговор на тематика „ Репортерът на века Ришард Капушчински и рецепцията на неговите „ Лапидари " в България ".

***
София.
В 18.30 часа в зала 1 на НДК ще бъде показан най-новият филм на Гийермо дел Торо „ Формата на водата ".

***
София.
В 19.30 часа в пространството ДНК на НДК ще се състои премиерата на спектакъла „ Тук долу всички люляци умират ".

***
Благоевград.
В 10.00 часа в ЮЗУ „ Неофит Рилски " ще бъде даден стартът на Вътрешноуниверситетските спортни игри - 2017/2018 година

***
Благоевград.
В 11.00 часа в конферентната зала на хотел „ Ален Мак " откривател и основател на първия български вертолет Николай Поповски ще показа най-новото си откритие.

***
Бургас.
В 18.00 часа в зала „ Георги Баев " на Културен център „ Морско казино " ще се състои премиера на книгата „ Ветровете ни мраморни " на Николай Табаков.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа общинският консултант от ГЕРБ Иво Иванов провеждат приемни за жители в офиса на партията на ул. „ Георги Бенковски " №1.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Институт по зоология „ Рафаел Михайлов " ще се организира Откриване на галерия „ Елементи и сили " с създател Цвета Марова.

***
Велико Търново.
В 17.30 часа в Институт по зоология „ Рафаел Михайлов " ще бъде открита галерия „ Елементи и сили " с създател Цвета Марова.

***
Видин.
От 17.00 часа в салона на читалище „ Развитие - 1926 година " в село Антимово, Община Видин ще се организира второто за област Видин осведомително събитие, според признатата от Министерския съвет, Работна стратегия за 2017 година на Комуникационната тактика на Република България за Европейския съюз.

***
Дупница.
Ще се организира нов конкурс за избор на шеф на общинската болница в Дупница.

***
Казанлък.
В музея на фотографията и актуалните образни изкуства ще бъде открита изложба-фотография „ Куба " на доцент доктор Росен Коларов.

***
Кюстендил.
В 10.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще се организира месечно съвещание на кметовете на селата.

***
Кюстендил./Сапарева баня.
В 10.30 часа в офиса на ГЕРБ националният представител и регионален координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин провежда приемна за жители.

***
Ловеч.
В 15.00 часа в постройката на МБАЛ Ловеч ще се организира среща на народните представители от „ Българска социалистическа партия за България " доцент Георги Йорданов, Илиян Тимчев, Валентина Найденова, Иван Ибришимов и проф. Радослав Гайдарски и доцент Златарски с шефа на болничното заведение и лекари. Поводът за срещата е неприятното финансово положение на лечебното заведение, което ще докара до прекъсване на лечебната активност.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в Аграрния университет - Пловдив ще се открие Детска лаборатория за приложна и занимателна химия и биология, проведена от Байер България ЕООД.

***
Пловдив.
В 13.00 часа в ОУ „ Васил Левски " ще се организира образование за родители „ Как да насърчим развиването на детето в ранното детство ", проведено от фондация „ За Нашите Деца ".

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в блок 91 Общинският консултант от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив, Иван Вичков ще приема жители.

***
Пловдив.
От 16.00 часа ще бъде показан актуализирания действен център на Общинска защита - Пловдив, пл. " Централен " 1. Това ще стане в наличието на кмета инж. Иван Тотев, заместник-кмета Георги Маринов, шефа на Оперативна програма " Общинска защита " Александър Стайков и ръководители на институции от града.

***
Пловдив.
От 18.00 ч. в Конферентната зала на НБ „ Иван Вазов " - Пловдив във връзка 50 години от първото издание на „ Диви разкази " на Николай Хайтов ще бъде показано новото илюстрирано издание на сборника.

***
Русе.
В 18.15 часа в стая 225 на ОУ „ Иван Вазов " ще се организира работна среща във връзка със старта на план „ Виртуална обсерватория за специалности на бъдещето ", който се осъществя с финансовата поддръжката на Фондация „ Русе - град на свободния дух " и Фондация „ Еконт " по стратегия „ Знание и напредък ".

***
Сливен.
От 9.00 часа в Заседателната зала на Община Сливен ще се състои съвещание на Общинския съвет.

***
Смолян.
В 18.00 часа зала „ Петър Стайков " на КДК се провежда фотоизложба от пленера „ В планината на Орфей " в границите на Есенен фотосалон - Смолян, в което ще вземат присъединяване 20 създатели с над 70 фототворби представящи творчеството на фотографите от Смолян през годината.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Тракийски университет, зала 3-A, и от 18.00 в Община Стара Загора, зала " Славейков ", ще бъде проведено събитието „ Първи стъпки за евентуална кариера със Sutherland ", с което компанията ще оцени опциите на региона за разширение на активността си.

***
Шумен.
От 17.30 часа в РИМ Шумен ще бъдат показани две от книгите на Дечко Лечев.

***
Разград.
От 18.30 часа във фоайето пред театралната зала на Общинския културен център ще бъде открита галерия фотографии от архива на Стоян Сертев " Една незабравима ера от театъра, претърпяна в черно и бяло ", отдадена на 70-та годишнина на държавна такса " Антон Страшимиров " Разград.

***
Ямбол.
От 10.30 часа в Заседателната зала на Областна администрация - Ямбол ще се състои съвещание на Областния съвет за развиване на област Ямбол.

***
Ямбол.
В 18.30 часа в арт изложба „ Стойчев " Христо Бозуков провежда независимата си галерия „ Нещо такова ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР