*** София. От 09:00 часа ще започне Пленарно заседание. *** София. ГЕРБ-СДС ще проведе среща

...
***
София.
От 09:00 часа ще започне Пленарно заседание.
***
София.
ГЕРБ-СДС ще проведе среща
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 5 май 2023 г.

***

София.

От 09:00 часа ще стартира Пленарно съвещание.

***

София.

ГЕРБ-СДС ще организира среща с " Възраждане " в Народното събрание - последна среща от сериите от съвещания. А по-късно и с ПП-ДБ.

***

София.

От 11.00 часа в Националният военноисторически музей (НВИМ) ще бъде открита изложбата " Българската войска, отдадена на 145-ата годишнина от основаването на Българската войска.

***

София.

От 18.00 часа в зала 1 на Националния замък на културата ще се състои церемониален концерт на Представителния отбор на въоръжените сили и военните духови оркестри. Входът е свободен.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Културен център " Морско казино " ще бъде открита изложбата " Рекламата е душата на търговията " с подзаглавие " Печатната реклама в България през първата половина на ХХ в. ".

***

Бургас.

От 20.00 до 23.00 часа Моста в Бургас ще светне в синьо в символ на съпричастност с пациентите, които се борят с нелечимата рядка и подла болест пулмоналната хипертония.

***

Варна.

От 19:30 часа в SENSHI GYM Варна ще се организира открита подготовка с Владимир Вълев - Питбула и българския войник Теодор Христов, който ще взе участие в бойната гaлавечер SENSHI 16.

***

Пловдив.

От 19:00 часа в ОТО Event Room в Пловдив ще бъдат връчени Балканските медицински награди за вложения в детско опазване на здравето.

***

Поморие.

От 10:30 часа пред скулптурната комбинация " Свети Георги " - покровител на град Поморие и знак на успеха и храбростта ще се организира обред по отдаване на военни почести и полагане на венци и цветя във връзка тържествено честване на 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската войска и празник на град Поморие.

***

Стара Загора.

От 13.30 часа в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров ще поздрави републикански първенец и ученик на Боксов Клуб " Стара Загора " Неделин Вълчев, а от 14.00 часа ще се срещне и с двамата старозагорски спортисти - Валентин Генчев и Габриел Маринов, показали се почтено по време на Европейското състезание по повдигане на тежести, провело се в столицата на Армения - Ереван.

***

Стара Загора./ с. Хрищени.

От 11.00 часа в селото ще бъде маркиран Гергьовден с празник, проведен от кметството и НЧ " Стефан Ганчев - 1901 ".

***

Стара Загора./ с. Богомилово.

От 18.00 часа в селото ще бъде маркиран Гергьовден с празник, проведен от кметството и НЧ " Иванка Терзиева - 1927 ".

***

Стара Загора./ с. Арнаутито.

От 19.00 часа в селото ще бъде маркиран Гергьовден с празник, проведен от кметството и НЧ " Светлина - 1928 ".

***

Хасково.

От 12:00 часа в пешеходната зона до Часовниковата кула Община Хасково дава началото на поредност от фотоизложби, отдадени на предишното на града под надпис " Хасково в спомените ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР