*** София. От 09:00 часа заседание на Народното събрание. *** София. От

...
***
София. От 09:00 часа заседание на Народното събрание.
*** София. От
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 27 април 2023 г.

***

София.
От 09:00 часа съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа в хотел " Балкан " министърът на външните работи Николай Милков ще открие интернационалната конференция, отдадена на рисковете пред сигурността и трендовете за развиването на архитектурата на сигурност.

***
София.
От 09:00 часа в " Астория Гранд Хотел " прокуратурата е хазаин на 33-ата годишна среща на Консултативната група на прокурорите от Югоизточна Европа (SEEPAC).

***
София.
От 10:30 часа в зала " Пресцентър " на Министерството на районното развиване и благоустройството министрите арх. Иван Шишков и Росица Карамфилова ще дадат взаимна конференция по отношение на финансови корекции на ВиК сдружения - бенефициенти по Оперативна стратегия " Околна среда 2014-2020 година " и решения за премахване на опасности за запаси по програмата.

***
София.
От 10.00 часа в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет Националният съвет за тристранно съдействие ще организира изключително съвещание.

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в Гранд Хотел София ще се организира заключително събитие на план " Първи стъпки за професионално развиване ", финансиран по финансов механизъм на ЕИП и управителен от фондация " Тръст за обществена опция ".

***
София.
От 11.00 часа в постройката на Министерство на външните работи ще се състои брифинг на министъра на външните работи Николай Милков.
***
София.
От 12.30 часа ще се организира конференция на КП " ЛЕВИЦАТА! " на улица " Врабча " 23.

***
София.
От 12.30 часа в Софийската градска художествена изложба ще се организира конференция във връзка Галаконцерт на English Chamber Orchestra.

***
София.
От 13:00 часа министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова и Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на " СОФ Кънект " АД, оператор на Международното летище София, ще открият пътуващата фотоизложба " 30 години Национален парк " Рила " - " Предизвикателство за идните генерации ". Събитието ще се организира в летище София, Терминал 2.

***
София.
От 14.00 часа, Тех Парк, зала " Джон Атанасов ", президентът Румен Радев ще взе участие в откриването на информативен ден " Държавата в поддръжка на спорта - нови благоприятни условия ".

***
София.
От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала " Джон Атанасов ", София, министрите на нововъведенията, спорта, районното развиване, образованието и електронното ръководство ще показват финансовите благоприятни условия в бранша на спорта.

***
София.
От 15:00 часа в зала " Ню Йорк Сити " в " Капитал Форт " Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Marsh McLennan Bulgaria провеждат семинар на тематика " Изкуствен разсъдък и Кибер сигурност: Нови вероятности и решения за бизнеса ".

***
София.
От 10.00 часа в Интер Експо Център за трета поредна година ще се организира конгрес " Наука за бизнес ", проведен от Българската академия на науките (БАН) и Агенцията за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП).

***
Бургас.
В 12.45 часа в Конгресния център ще стартира конференцията " Digital4Burgas ".

***
Бургас.
От 13.00 и от 15.00 часа в Културен център " Морско Казино ", зала " Георги Баев " ще се проведат серия от съвещания с културния бранш на Бургас посредством фокус групи, засягащи разнообразни тематични области.
***
Бургас.
От 18.00 часа в Културния дом НХК Спортното учебно заведение ще означи своя 50-годишен празник с концерт-спектакъл.

***
Бургас.
От 19.00 ч. в конферентната зала на Регионална библиотека " Пейо К. Яворов " ще се организира среща с създателя на книгата " Съкровищата на вълшебно сандъче " - Росина Николова.

***
Варна.
От 14:00 часа в Младежки дом - Варна ще се организира церемониален педагогичен съвет на тематика: " История, обичаи и хоризонти пред ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна ".

***
Сливен.
От 14,30 часа в залата на Регионална здравна ревизия - Сливен ще се организира конференция " Всяка доза има значение " по въпроси за имунизационния обсег след пандемията от COVID-19.

***
Смолян.
От 14:00 часа в Регионалната здравна ревизия - Смолян ще се организира конференция във връзка провеждащата се годишно през последната седмица на април Европейската имунизационна седмица. Ще бъде показана информация за имунизационния обсег в област Смолян през последните три години.

***
Смолян.
От 17:30 часа в Държавен списък - Смолян ще се състои показване на книгите на Петър Маринов - " Пиеси и драматизации " и " Среднородопски национални песни ", отдадено на 120 години от рождението на неуморния родопски откривател.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Къща музей " Гео Милев " ще бъде показана книгата " Търся своя сън " на испанския стихотворец Педро Салинас.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще бъде показана постановката " Френският квартал " от Тенеси Уилямс.

***
Търговище.
От 17.30 ч. в Славейковото учебно заведение ще бъде открита гостуващата галерия на Регионален етнографски музей - Пловдив " Песента на дървото ".

***
Шумен.
От 10:00 часа в Регионална библиотека " Стоян Чилингиров " Министерството на земеделието провежда срещи с производители на плодове и зеленчуци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР