София.От 10.00 часа в зала „Джеймс Баучер на Института „Иван

...
София.От 10.00 часа в зала „Джеймс Баучер на Института „Иван
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 23 юли

София.
От 10.00 часа в зала „ Джеймс Баучер " на Института „ Иван Хаджийски " (адрес: бул. „ Джеймс Баучер " 23) „ Галъп интернешънъл " и clinica.bg провеждат спор на тематика „ Прозрачност и опазване на здравето ". Участие в дебата ще вземат доктор Дечо Дечев, шеф на НЗОК, госпожа Жени Начева, ръководител на Народно събрание на НЗОК, доктор Бойко Пенков, зам.-министър на опазването на здравето, представители на съсловните организации в опазването на здравето, народни представители, специалисти и лекари.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на тематика „ Чумата в Странджа - ветеринарен и филантропичен взор. Процедури и условия, регламентирани в Европейските наставления ". Участие в нея ще вземат доктор Пламен Пасков - ветеринарен доктор, Владимир Павлов - уредник на митингите в Шарково, и Иво Чорбов - животновъд.

***
София.
От 18.00 часа пред Паметника на Никола Вапцаров в градината на ул. „ Московска "
(зад Националната художествена галерия-Двореца) ще бъде маркирана годишнината от разстрела на Антон Иванов, Петър Богданов, Никола Вапцаров, Георги Минчев, Атанас Романов и Антон Попов.

***
София.
От 18.30 часа на парка до Лидл в „ Младост " ще се организира трети следващ митинг против застрояването.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в театралната зала „ Карл Джераси " в студентски център „ Америка за България ", академични комплекс „ Скаптопара " на АУБ, ще бъде открита най-голямата математическа олимпиада за студенти в света.

***
Бургас.
От 10.00 часа в централата на ГЕРБ, намираща се на ул. „ Конт Андрованти " 5 националният представител от ГЕРБ Иван Вълков провежда приемна за жители.

***
Варна.
От 09.00 часа в региона на Висшето военноморско учебно заведение ще се състои обред по полагане на венци и цветя по случай 76 години от гибелта на Никола Й. Вапцаров.

***
Видин.
От 20.00 часа на сцената на цитадела „ Баба Вида " ще се състои публично разкриване на Фестивал на изкуствата „ Дунавски талази ". От 20.10 часа ще се организира концерт Симфониета - Видин.

***
Добрич.
От 08.00 часа в Народно читалище „ Йордан Йовков - 1870 година " ще се организира летен детски център за игри и занимания.

***
Добрич.
От 09.00 часа в Младежки център - Добрич ще се организира Еко лято 2018 - спортни и занимателни игри, прожекции на филми, посещаване на басейн.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена изложба - Добрич ще се организира Лятна работилница за въображение.

***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала „ Нели „ Божкова " ще се състои Концерт на CAUM - Академичен хор на университета Миньо в Брага, Португалия.

***
Добрич.
От 19.00 часа с дефиле от Стара къща до сцената на пл. „ Свобода " и формален концерт ще бъде открит XVII Международен фолклорен фестивал „ Фолклор без граници ".

***
Каварна.
От 11.00 часа пред паметника на Андрей Василев - Амира, на площад „ Защитата на Каварна " ще бъдат поднесени венци и цветя мотив 141 години от Каварненското въстание.

***
Монтана.
Народният представител от ГЕРБ Ирена Димова провежда приемни в село Смоляновци и село Белотинци. С жителите на Смоляновци Димова ще беседва от 10.00 до 12.30 часа в кметството на селото, а приемната в с. Белотинци ще се организира от 13.30 до 15.00 часа.

***
Плевен.
От 9.00 часа в Учебния корпус на Медицински университет - Плевен ще се организира третият финален кандидатстудентски изпит от постоянната сесия по биология за бакалавърските специалности.

***
Пловдив.
От 12.30 часа в Дом на културата „ Борис Христов " - конферентна зала президентът на КНСБ Пламен Димитров ще даде конференция.

***
Пловдив.
От 11.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие обновената музейна експозиция в къща музей „ Христо Г. Данов ".

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детски отдел на Градската библиотека ще се организира Творческа работилница „ Работливи ръчички " - разработване на фигурки и предмети от пластилин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР