*** София От 09.30 часа в Грант-хотел „София“ Столичният общински

...
*** София От 09.30 часа в Грант-хотел „София“ Столичният общински
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 21 декември

*** София

От 09.30 часа в Грант-хотел „ София “ Столичният общински съвет провежда семинар на тематика „ Проект за бюджет на Столична община за 2020 година “.

От 12.00 часа на бул. „ Цариградско шосе “ №166 представител на отдел „ Пътна полиция “ при Главна дирекция „ Национална полиция “ ще показа настоящи данни за трафика по пътищата в страната.

От 18:30 часа в Литературен клуб " Перото ", ще бъде показан “Годишникъ”-2019.

От 18:30 часа в Дом на киното ще бъде показана оскаровата селекция от 5 анимационни кино лентата от Ирландия, Канада, Китай и Съединени американски щати, както и 3 от най-хубавите анимационни кино лентата на IN THE PALACE, дружно с оферти на фестивала към Академията за най-голямата премия в киноизкуството – „ Задачи за деня “ на реж. Петя Златева и „ Той не може без космоса “ на Константин Бронзит.

*** Варна

От 10.00 в Кръвния център ще се организира празник за донори и техните деца с присъединяване на Дядо Коледа.

От 12.00 в региона на Цирковата площадка представители на мотоклубовете в града провеждат обяд и развлекателна стратегия за хора в неравностойно състояние.

От 15.00 във Varna Mall доброволците на Български юношески Червен кръст - Варна ще провеждат " Благотворителен коледен базар " за събиране на средства за закупуване на плюшени играчки за децата, които се лекуват в детските отделения на УМБАЛ " Света Марина " и на МБАЛ " Света Анна " и няма да са вкъщи за празниците.

От 15:00 часа в градинката до Художествената изложба, ще има дегустация на подбрани бели, червени и десертни виновност със зрели общоприети и ексцентрични сирена, създадени от български бутикови ферми.

*** Велико Търново

От 10.30 часа на третия етаж в Общината ще се организира Коледна работилница за деца и родители.

От 11.00 часа в читалище „ Искра “ Театър „ Весел “ показва: „ Коледни сънища “ – детска режисура.

*** Каблешково

От 15.30 часа в залата на Народно читалище „ Атанас Манчев “ ще се организира коледен концерт квалифициран от музикална школа при читалището.

От 17.30 часа в залата на Народно читалище „ Атанас Манчев “ ще бъде показан стъклопис, квалифициран от школа по изобразително изкуство при читалището.

*** Павел Баня

От 15.00 часа в хотел „ Севтополис “, ще се организира конференция за античното знание за минералните ни извори.

*** Септември

От 10.50 часа БДЖ провежда празнично пътешестване с парен локомотив сред Септември и Велинград.

*** Смолян

От 10.00 часа Община Смолян и Спортен клуб по тенис на маса „ Орфей “ провеждат коледен благотворителен шампионат за Купата на кмета.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР