София осъмна с десетки плакати срещу Да, България. Върху тях

...
София осъмна с десетки плакати срещу Да, България. Върху тях
Коментари Харесай

Aнонимни плакати срещу `Да, България` в цяла София

София осъмна с десетки плакати против " Да, България ". Върху тях написа, че това е  " партията за поръчки на олигарха Иво Прокопиев " и " партия, формирана от хомосексуалисти, зелени рекетьори и грантаджии на Джордж Сорос ".

На постерите са изобразени ръководителят на " Да, България " Христо Иванов и притежателят на медийната група " Икономедия " Иво Прокопиев.

По този мотив Христо Иванов написа в своята фейсбук страница:

" Нашият напън по тематиката Булгартабак провокира мъчителни гърчове. След като в предните дни Пеевската пропагандна машина беше пусната изпълни обороти, пристигна ред и на плакатите. Тези са разлепени пред нашия офис, само че ги има из цяла София. Излизаме с имената си, позоваваме се на обществени обстоятелства, задаваме съответни въпроси и желаеме институциите да си свършат работата. Срещу това анонимните притежатели на Булгартабак и настойници на контрабандата бълват анонимни клюки. Заграбили са съвсем всичко в родината ни, преяждат с власт, само че не престават да се опасяват от светлината.

Тази истерична реакция за мен значи единствено едно нещо - би трябвало да продължим да желаеме отговорите за Булгартабак! Очакваме президентът и парламентарните сили да отговорят на апела ни да се ангажират с институционална реакция на турския отчет. Очакваме министър председателят да спре да се крие зад пропагандната машина на Пеевски и да се ангажира с транспарантна и изчерпателна инспекция на всичко към приватизацията, крайните притежатели и активността на Булгартабак ".   
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР