София. Начинът да защитиш интереса на българските превозвачи не е,

...
София. Начинът да защитиш интереса на българските превозвачи не е,
Коментари Харесай

Ивайло Калфин, АБВ: Начинът да защитиш интереса на българските превозвачи не е, като бъде взето решението да се помолиш да го отменят, а да участваш активно в обсъждането му

София. Начинът да защитиш интереса на българските превозвачи не е, като бъде взето решението да се помолиш да го анулират, а да участваш интензивно в разискването му. Това сподели Ивайло Калфин, член на Изпълнителното бюро на АБВ на Третия конгрес на АБВ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Ето в този момент е моментът страната да пази ползите на своите превозвачи, а не като свърши целият законодателен развой да стартираме да се молим “, сподели Калфин.
По отношение на интернационалното състояние, Калфин разяснява, че не би трябвало да се хвърляме от една в друга посока. „ Ние сме членове на НАТО и Европейски Съюз, само че това не значи, че ние би трябвало да сме послушковци “, сподели Калфин. По думите му всички са били усмихнати по време на последните срещи на високо равнище, тъй като не са се поставяли съществени проблеми.
Според него в обществото ни липсва взаимност и правдивост. „ Не можем да приказваме, че безработицата е на рекордно ниски равнища, когато имаме над 400 хиляди души, които не са регистрирани безработни, само че не си търсят работа, които са се отказали изобщо да търсят страната “, съобщи Калфин. Той разясни, че огромна част от тях са със приблизително и висше обучение, а не става въпрос за необразовани хора. Калфин регистрира, че 40 % от българските жители са в риск от беднотия. „ АБВ е неголяма, дребна, само че авторитетна партия. Между другото ние го показахме в Народното събрание, по тази причина имаме самочувствието да приказваме за неща, които са значими “, добави Калфин. Според него българският гласоподавател е ощетен, че ги няма хората на АБВ в Народното събрание. „ Ще продължим да се борим в представителните органи да има способени хора “, сподели Калфин. По думите му АБВ постоянно е била терен за нови хрумвания, съответни начинания и изява на тези персони. " Въпросът е да можем да слагаме ясно концепциите и да проведем борбата. Не за нещо друго, а против машината от власт, в която вземат участие и ръководещите и опозицията. В нея не желаеме да сме следващото винтче от нея. Това е борба за налагане подготвеност, експертиза, свястно държание да бъдат пример в политическото държание. Ето такива неща чакам от идващото управление, а и от всички нас, на каквато и позиция да сме в Политическа партия АБВ ", сподели Калфин и пожела сполучлив конгрес.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР