София. На заключителна конференция Министерството на енергетиката ще представи резултатите

...
София. На заключителна конференция Министерството на енергетиката ще представи резултатите
Коментари Харесай

Министерството на енергетиката ще представи резултатите от изпълнението на програма „Енергийна ефективност и възобновяема енергия“

София. На заключителна конференция Министерството на енергетиката ще показа резултатите от осъществяването на стратегия БГ04 „ Енергийна успеваемост и възобновима сила “, финансирана по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, въз основа на подписан меморандум за съгласие сред Република България и Кралство Норвегия, Исландия и Княжество Лихтенщайн. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката .
Очаква се министърът на енергетиката Теменужка Петкова да взе участие във форума. Той ще се състои на 29 ноември 2017 година от 14.30 часа в Централния боен клуб – София на бул. „ Цар Освободител “ №7.
По стратегия „ Енергийна успеваемост и възобновима сила “ са финансирани планове на обща стойност повече от 15 млн. евро, 85% от които са безплатна финансова помощ, а 15% - национално съфинансиране. Изпълнените планове спомагат за рационално потребление на силата и понижаване излъчванията на парникови газове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР