София. На територията на Специален дом за временно настаняване на

...
София. На територията на Специален дом за временно настаняване на
Коментари Харесай

Дирекция „Миграция“ получи дарение от БЧК за нуждите на чужденците в Специалните домове за временно настаняване

София. На територията на Специален дом за краткотрайно настаняване на чужденци - София се състоя подписването на контракт за подаяние и гала по предаване на дарените движимости и материали от ръководителя на БЧК Христо Григоров. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Директорът на дирекция „ Миграция “ към Министерство на вътрешните работи старши комисар Николай Николов изрази признателност към представителите на БЧК за материалната поддръжка за настанените чужденци, която е продължение на дългогодишното съдействие сред Дирекция „ Миграция “ и Българския червен кръст. Той акцентира извънредно значимата роля на БЧК при оказване на поддръжка и възстановяване на изискванията на престояване на чужденците в домовете на Дирекция „ Миграция “.
Хуманитарната помощ за настанените чужденци в домовете в Бусманци и Любимец включва медикаменти, почистващи препарати, хигиенични материали, 15 перални и 15 сушилни машини, както и бебешки и детски такъми и облекла.
Направеното подаяние ще подкрепи Дирекция „ Миграция “ в обезпечаването на по-добри условия за престояване на чужденци в домовете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР