София. Министърът на туризма Николина Ангелкова бе отличена с награда

...
София. Министърът на туризма Николина Ангелкова бе отличена с награда
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова бе отличена със златен приз “Посланик на туризма за 2017 г.“

София. Министърът на туризма Николина Ангелкова бе отличена с премия “Посланик на туризма за 2017 година “ на гала в границите на 35-ото интернационално ревю „ Ваканция и СПА Експо “. Златният приз за министъра на туризма се дава от сп. “Туризъм и отдих ”, което за тринадесети следващ път отличава най-изявените достижения в българския туризъм за последните 12 месеца. Грамотата министър Ангелкова получи от основния редактор на сп. “Туризъм и отдих ” Димитър Кирекчиев. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма .
Сърдечно благодаря за премията, с която ме удостоявате. „ Посланик на туризма за 2017 година “ е високо самопризнание, което аз одобрявам освен като лична оценка за моята работа, само че и за екипа на Министерството на туризма, сподели министър Ангелкова. И добави, че от основаването си като независима администрация тя и нейният отбор работят поредно, с цел да потвърдят, че туризмът справедливо е народен приоритет и е структуроопределящ стопански бранш с близо 13% от Брутният вътрешен продукт на страната.
Добрите резултати от срещата на министрите от Европейски Съюз в София „ Туризъм и стопански напредък “ също са доказателство за смисъла на туризма и на интернационално равнище, сподели още министърът. И напомни, че срещата в София бе високо оценена от еврокомисар Елжбиета Биенковска, от генералния секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили, от представители на Европейския парламент, на Европейския комитет на районите, дипломати и публични лица от над 30 страни.
Вие награждавате водачите, съдействали за развиването на туризма в България и аз считам, че имате доста учредения да го вършиме, сподели министър Ангелкова. Тя означи, че последните две години са рекордни за цялата история на българския туризъм с близо 8,9 млн. задгранични туристи у нас през 2017 година и повече от 6,6 милиарда лева доходи от интернационален туризъм за 11-е месеца на 2017 година
На церемонията министър Ангелкова връчи златен приз на кмета на община Сандански Кирил Котев за най-развиваща се СПА туристическа дестинация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР