София. Бързият и качествен информационен обмен е от ключово значение

...
София. Бързият и качествен информационен обмен е от ключово значение
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Информационният обмен е от ключово значение в сферата на вътрешните работи и сигурността

София. Бързият и първокласен информативен продан е от основно значение в областта на вътрешните работи и сигурността, означи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с министъра на вътрешните работи на Унгария Шандор Пинтер, оповестиха от държавната осведомителна работа. Двамата разискаха развиването на осведомителните системи и взаимосвързаността на базите данни по отношение на използването на съглашението за трансгранично осъществяване на наказания за пътни нарушавания, което е самодейност на Унгария и в което страната ни взе участие, както и в подтекста на предварителната защита, разкриването и следствието на закононарушения.
Министър-председателят Борисов означи, че в границите на идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, страната ни също има упоритостта да работи за повишение успеваемостта на осведомителния продан. Това може да стане като се предизвиква потреблението на всички благоприятни условия за възстановяване на взаимоотношението сред правоприлагащите органи и службите за сигурност, както и обмена на информация с европейските организации. Премиерът добави, че повишението сигурността на жителите на Европейски Съюз и преодоляването на миграцията ще са двете съществени посоки в региона на вътрешните работи по време на българското председателство.
Граничната сигурност и битката с тероризма бяха други акценти в диалога на Борисов с унгарския вътрешен министър. Премиерът посочи, че през актуалната година миграционната обстановка в страната ни е постоянна и се резервира наклонността за понижаване на натиска. По думите му, една от аргументите за тези резултати са систематичните старания на българските управляващи за защита и надзор на границата. Борисов добави, че България интензивно сътрудничи с другите държави-членки на Европейски Съюз и интернационалните сътрудници в противодействието на интернационалния тероризъм.
Шандор Пинтер е на посещаване в страната ни по покана на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР