Софи Маринова вече държи рекорд в попфолк бранша за най-висок

...
Софи Маринова вече държи рекорд в попфолк бранша за най-висок
Коментари Харесай

Софи взе 150 лева бакшиш за 1 минута и 38 секунди

Софи Маринова към този момент държи връх в попфолк сектора за най-голям бакшиш взет за най-кратко време. Гласовитата певица показа клипче от присъединяване в ресторант в Слънчев бряг, в което се вижда по какъв начин единствено за 1 минута и 38 секунди към този момент е със 150 лв. напред.

Благодетелят й е млад мъж от Лондон или най-малко такова е усещането, тъй като таман за господин от британската столица Софи отправяше поздрави при всяка взета банкнота. Педесетолевките се изпречваха демонстративно пред микрофона на певицата с всеки висок звук. И двете Софи взимаше с лекост. „ Моето сърце плаче отново за теб, плаче и се моли то да си постоянно с мен, вечно, моя любоооов, Данчо Лондон ”, пее Софи, като ловко вмъква поздрава в песента си „ Плачещо сърце ”, известна и като „ Мое слънчице ”.

Накрая Софи реши да изпее за господина от Лондон „ една мъжка ария ”, както разгласи, само че не стана ясно коя, защото бе в края на клипчето. Така че остава тайнственост какъв бакшиш справедливо е прибрала Софи до края на вечерта, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР