Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни

...
Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни
Коментари Харесай

Собствениците на Локо Пловдив взимат властта в Миньор Перник

Собствениците на Локомотив Пловдив се чака да бъдат новите мощни хора в Миньор Перник. Кметът на града – Станислав Владимиров, към този момент съобщи в изявление, че се чака напълно скоро клубът да има нови притежатели.

„ Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на равнище. Целите са доста високи. Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е вярно решение. Многогодишна мъка на клуба от пусто в празно. Намерих частен притежател, който ще издигне Миньор на друго – доста по-високо равнище. Надявам се, че почитателите ще поддържат тима и ще пазят собствеността му ”, разгласи Станислав Владимиров пред уеб страницата zaPernik.com.

Смята се, че кметът е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата от тях Владимиров е отхвърлил концепцията за трансформирането на Миньор в акционерно сдружение. Впоследствие обаче договарянията са траяли и при втория диалог се е стигнало до съглашение Миньор да стане сдружение с нестопанска цел.

Новите притежатели ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет индивида по ибзор и личен счетоводител. Очаква се „ чуковете “ да имат и нов президент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР