Собствениците на имота на плаж Алепу и компанията, извършваща строителниде

...
Собствениците на имота на плаж Алепу и компанията, извършваща строителниде
Коментари Харесай

„Алепу Вилидж“ и „ГБС Турс“: Строителните дейности са изцяло според разрешителните и закона


Собствениците на парцела на плаж Алепу и компанията, извършваща строителниде тейности там разпространиха своя позиция до медиите във връзка разразилите се в последните дни кавги. Ето какво съдържа тя:

Във връзка с разразилите се полемики по отношение на строителството в местността „ Алепу “, от името на притежателя на парцела „ Алепу Вилидж„ и от името на носителя на правото за градеж „ ГБС Турс ” сме длъжни да заявим, че:

Изпълнените все още действия по план „ Алепу Вилидж “ с позволение за градеж, са единствено и само в границите на първи стадий от утвърждения капиталов план, а точно укрепително оборудване. Същите дават отговор изцяло на настоящата все още нормативна уредба.

В тази връзка, приветстваме обществено самодейността съответните държавни институции да правят инспекция по отношение на законността на градежа, като от наша страна оказваме цялостно подпомагане на контролните органи.

С сегашното писмо заявяваме и нашата подготвеност обществено да представим плана, след приключването на почналата инспекция от Върховната административна прокуратура и да отговорим на всички сложени въпроси.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР