Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, атакува остро треньорите на

...
Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, атакува остро треньорите на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев с мощна атака към треньорите на ЦСКА, пощади само двама от тях

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, нападна остро треньорите на "червените " през последните пет години. Ганчев пощади единствено Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро.

"Как да отговоря на това с треньорите. Съжалявам за промените на Стамен Белчев и на Нестор Ел Маестро. Направихме го, с цел да угодим на някой. Мисля, че повече няма да се случват тези работи. Когато си треньор на ЦСКА, работата ти е на терена с играчите и с твоя екип. Не диалози по телефона, срещи с последователи и публицисти. Излиза, че казусът постоянно е в тези, които дават парите. Все ние сме отпадъци. Дайте да забележим тези треньори, които минаха през ЦСКА къде са.

Животът е пред нас, аз си мисля, че ще уцеля с треньора. Съвременният треньор е на първо място психолог. После би трябвало със знанията, които има, да завоюва играчите. Много ме нервират някои треньори, тъй като сядаме, приказваме, минават 1-2 месеца, бият няколко мача и приказките са забравени. И той си знае еди кво си, що си. На някой са му дали кураж. Той обаче е чиновник, обяснена му е политиката.

Кой треньор след Стамен и Нестор създаде състезател? Ние не сме Реал Мадрид и при нас ситуацията е друга. Затова им се дават такива огромни пари на треньорите – да създават играчите. Изредихме всички огромни табели на ЦСКА, оттук насетне не сме взели решение какво ще вършим, само че който и да е идващият треньор би трябвало да знае, че би трябвало да създава играчи.

Не можем да взимам играчи от Примера дивисион, Висшата лига, Лига 1 и Бундеслигата. А и в тази джунгла...кой желае да пристигна? Видял съм доста. Проблемът е, че не влизам в комбинации, само че аз съм привикнал да ме бият цялостен живот, ще изнеса и това на гърба си, само че няма по какъв начин един треньор да ти споделя: „ Ти ми дай парите, аз ще се оправя “.

Аз и моят съучастник Инджов сме имали ум да ги изкараме и да ги вложим в клуба, а някой, който е учил единствено събиране в учебно заведение...няма по какъв начин да стане, най-малко до момента в който аз съм в клуба. Кой от предните треньори може да каже, че не е в съгласие нищо с него, му предайте доста поздрави от мен. Всеки някогашен треньор е бил наясно с вариантите. Отделен въпрос е, че не даваме на никой „ да си натопи човката “, съобщи Ганчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР