Собственикът на Крумовград - Басри Саров - говори пред Тема

...
Собственикът на Крумовград - Басри Саров - говори пред Тема
Коментари Харесай

Босът на Крумовград: Нямаме нищо общо с Ботев

Собственикът на Крумовград - Басри Саров - приказва пред " Тема Спорт " преди гостуването на Ботев Пловдив в неделя и след хубавата победа с 1:0 над ФК ЦСКА 1948 вкъщи в последния кръг.

" Отборът е в супер въодушевление. Работят крепко и се надявам да не престават в същия дух. Преотстъпените от Ботев Пловдив (б.а. - Димитър Тонев и Бисер Бонев), доколкото знам, няма да могат да вземат присъединяване в срещата, само че съм сигурен, че съотборниците им ще дадат всичко от себе си и ще се оправят в тяхно неявяване ", сподели Саров.

Той разяснява и спекулациите, че Крумовград и Ботев Пловдив са свързани между тях, които се укрепват от обстоятелството, че новакът в елита семейства въз основата на " жълто-черните " в Коматево, треньор им е някогашният ментор на дубъла на " канарчетата " Неманя Миланович, а двата клуба имат и общи спонсори.

" Нямаме нищо общо с Ботев. Ще играем на максимума на опциите си, както във всеки мач. Ще има феърплей и който е по-добър, ще победи. Пожелавам им триумф, само че се надявам ние да вземем три точки ", безапелационен бе Саров.
 Крумовград без трима играчи против Ботев (Пловдив)
Крумовград без трима играчи против Ботев (Пловдив)

Димитър Тонев, Бисер Бонев и Джеферсон са преотстъпени от Ботев на Крумовград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР