Собственикът на Ефбет Цветомир Найденов обвини бившия заместник-министър на финансите

...
Собственикът на Ефбет Цветомир Найденов обвини бившия заместник-министър на финансите
Коментари Харесай

Найденов посочи виновника за загубите на тотото

Собственикът на „ Ефбет ” Цветомир Найденов упрекна някогашния заместник-министър на финансите Георги Кадиев за загубите от десетки милиони на Българския състезателен тотализатор. Според него депутатът от Българска социалистическа партия е утвърдил невижданата по света такса 15% от оборота и по този метод е спомогнал за монопола на укриващия се от правораздаването олигарх Васил Божков върху наземния хазарт в България.

Ето какво написа Цветомир Найденов във Facebook:

„ Няма потребност да се прави инспекция, ето кои са компаниите и по какъв начин са плащали: Държавното Тото - 15% от оборота. Национална Лотария, Ню Геймс, Евробет и Еврофутбол са плащали 20% от облагата (приходи от
залози минус изплатени облаги на участниците) - и четирите компании са на Васил Крумов Божков. Такова знамение за облагане на наземни залози (НЕ ОНЛАЙН) в Закона за хазарта няма разказано в нито един член.

Георги Кадиев е провинен за глупавата такса 15% на оборота- такава такса няма в нито една страна на тази планета! - загубите на Тотото и бетонирането на монопола на Черепа потеглиха от тази тъпота с безразсъдно високата такса!!!

Държавното Тото само е плащало както е по закон, може би това е една от аргументите за 5 годни да е десетки милиони на ЗАГУБА!

П.С. Обвиняемият Васил Божков (18-те звездички) твърди, че бил давал някакви подкупи за “СПОКОЙСТВИЕ “ да му върви схемата с ниското заплащане. За тези подкупи никой от съдружниците му не знае и не е взел участие. Нали се сещате, че Черепа е всичко друго, само че не и Добрият Самарянин, че с неговите 51% да заплати 200 милиона “Такса Спокойствие ” от името и на останалите 49%?!

200 типа рак ще го заловен, в случай че заплати и 5 лв. вместо съучастник, ние си го знаем. ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР