Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов ще назначи спортен директор

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов ще назначи спортен директор
Коментари Харесай

Ботев търси спортен директор

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов ще назначи състезателен шеф в клуба. В момента няма човек, който да извършва тази служба при " Канарчетата ". Бившият футболист Асен Караславов се води тийм управител, само че пълномощията му не са толкоз огромни. В клуба желаят да има мощна фигура, която да води договарянията с набелязани за привличане футболисти, която да оказва помощ на треньора и да е връзка сред тима и висшето управление. От Ботев даже към този момент са водили договаряния с набелязани хора за този пост. Сред тях има и някогашен треньор на един от водещите ни тимове.

Ботев не е единственият клуб, който сега търси състезателен шеф. Такъв експерт търсят и в Левски. На " Герена " се надяват до края на годината да намерят човек, който да се занимава със спортно-техническата активност. Подобна е и обстановката в Лудогорец, откакто разградчани се разделиха с Методи Томанов, който дълго време изпълняваше тази служба.

В сряда Георги Самуилов ще даде конференция, на която ще разгласи проектите си за ръководството на Ботев. Очаква се на нея да бъдат наранени въпроси освен за спортно-техническото развиване на " Жълто-черните ", само че и такива за градежа на стадион " Христо Ботев ". В момента реконструкцията на " Колежа " е замразена и точно това е най-голямата болежка на почитателите на тима.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР