Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов обяви, че ще вложи

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов обяви, че ще вложи
Коментари Харесай

Босът на Ботев Пд обяви кога ще е готово и колко ще струва новото бижу на България

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов разгласи, че ще вложи 25 милиона в строителството на стадион “Христо Ботев”. Босът на канарчетата добави, че новото украшение на България ще е готово до две-три години.

“Ще коства към 25 милиона. Засега клубът се ангажира да откри тази сума. Разчитаме и на помощ от страната. Но към този момент започваме независимо строителство. Ако е належащо, както сподели министър председателят, ще оказва помощ на клуба. Ако е належащо ще аплайваме за финансиране. Фондът на фондовете дава такава опция. Не единствено ние - всички могат да кандидатстват”, сподели Самуилов, който продължи:

“Не мога да се наемам със период, само че допускам, че от две до три години ще го довършим. Това е реалистичният период - две до най-много три години. Това са действителните неща. Ако някой стартира да обещава… Това ще е едно украшение освен за Пловдив, само че и за страната. Всички би трябвало да се гордеем с този стадион. Ще получим четвърта категория от УЕФА. Може да се употребява от доста отбори да играят тук. Това е добре за страната и за всички”, добави притежателят на Ботев, който сподели, че е удовлетворен от треньора Желко Петрович, само че не и от представянето на играчите.

" Очаквам победа против Локомотив. Доволен съм от Желко Петрович, само че не и от футболистите. Много от почитателите не са удовлетворени от играта. Футболистите да се стягат. Ако не се стягат, ще има промени. Това е”, отсече Самуилов. efbet Лига 7 кръг, събота 24 август  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР