Снощната победа над Фиорентина с 2:1 не е успокоила наставника

...
Снощната победа над Фиорентина с 2:1 не е успокоила наставника
Коментари Харесай

Интер обмисля изненадващо завръщане

Снощната победа над Фиорентина с 2:1 не е успокоила наставника на Интер Антонио Конте във връзка с офанзивата на отбора, написа Джанлука Ди Марцио. Тъй като Лаутаро Мартинес ще изтърпи наказване от два мача, а Алексис Санчес към момента не си е възвърнал формата, управлението на италианския клуб обмисля да реализира входящ трансфер в последния миг преди утрешното затваряне на локалния трансферен прозорец.

Затова оттова са изготвили лист с мечтани нападатели, а преди всичко е името на Горан Пандев от Дженоа. Северномакедонецът има два сезона в Интер, като беше част от състава спечелил требъл през 2009/10. Като състезател на “нерадзурите” той се регистрира с 68 мача, 8 гола и 15 асистенции. Въпреки че е на 36 години и разгласи, че ще се отдръпна от футбола през лятото, звездата на “грифоните” има 5 гола в 18 мача в Серия “А” през тази акция, като по този метод е сграбчил вниманието на Конте, добавя журналистът.

Sky - Inter working on last-minute signing: negotiation ongoing for Goran Pandev and Islam Slimani https://t.co/LUJ3bbX9we
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) January 30, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР