Снощи в ефира на БТВ стартира дълго рекламирания формат „Ергенът“.

...
Снощи в ефира на БТВ стартира дълго рекламирания формат „Ергенът“.
Коментари Харесай

Борбата за сърцето на Виктор започна в Ергенът

Снощи в ефира на БТВ започва дълго рекламирания формат „Ергенът“. Имаше огромна доза терзание и от двете страни, както Виктор, по този начин и дамите, които посрещаше. Подборката е много разнообразна и изборът на дама най-вероятно няма да е елементарен. Момичетата оставиха спорни отзиви у феновете. Някои от тях благодарение на виното съумяха да се поотпуснат и да покажат повече от себе си, а други си останаха много обезпокоени и затворени. Това е въпреки всичко началото и хубавиците ще съумеят да покажат повече от това което са.


външна реклама
Интересно е да гледаш в профил другите видове дами по какъв начин флиртуват. Някои са много напористи, други по- малко. Но 20 дами да се борят за един мъж ми е малко унизително. По- добре да бяха създали шоу като Love Island където всичките тези 20 девойки имат 20 момчета отсреща и вървят на срещи, избират си сътрудник, сменят го и така нататък



Откриването на половинка е сърдечен миг в живота на всеки човек, надали може да стане по график посредством някакво предаване и любовта да е същинска. Такава връзка няма да издържи дълго, тъй като не е зародила по натурален метод. Да не приказваме че той имаше слушалка в ухото. Предаването несъмнено има квалифициран сюжети. Не е същинско.

На Виктор не му би трябвало тая сюрия дами с подпухнали джуки, толкоз изкуствена история, много подправено поведение, не ме впечатлява, не ми е забавно, одобрявам фамилните двойки „Един за друг“ с Емо Чолаков!



Кариеристки, на които им тиктака биологичния часовник. Жени, които харесват коли и джунджурии. Жени,които се перчат с визия и нищо повече. Жени,които имат ум, обаче мъжете се плашат от такива… Имал е осем годишна връзка и повода в него била – избухливостта… Всеки носи по нещо и хубаво и лошо…

По-смешно от всички сезони на Комиците, взети дружно.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР