Снощи се излъчи най-оспорвания финал на Игри на волята, а

...
Снощи се излъчи най-оспорвания финал на Игри на волята, а
Коментари Харесай

Иван Рълев: Имах връзка с Денислава!

Снощи се излъчи най-оспорвания край на „ Игри на волята ”, а огромната премия от 100 000 лв. предстоящо сграбчи не различен, а зъботехникът Иван Рълев. Още по време на шоуто из интернет пространството потеглиха клюки, че спечелилият е имал връзка с Денислава, която също беше част от „ Игрите ”, дружно с майка си Виолета.

Оказа се, че слуховете са правилни и Рълев в действителност е имал къса връзка с Денислава. Това призна самият той в изявление. „ Около любовта се върти светът ”, изрично съобщи Иван.

Снощи, в последния епизод на „ Игрите ”, видяхме и някогашната към този момент другарка на Рълев, а през днешния ден той съобщи, че двамата към този момент дефинитивно са скъсали и нямат никаква връзка посред, за което е отговорен единствено и само той.

Рълев обаче не би върнал времето обратно. Той счита, че грешките, които човек позволява през живота си, го построяват като подобен. „ С Дени, след „ Игрите ”, имахме някаква връзка. В момента не знам в какви връзки сме, тъй като преди два-три дни се скарахме. Не знам накъде ще продължат нещата.

С нея е доста бурно. И двамата сме доста остри, доста тежки характери. И двамата желаеме да се постановяваме. Два камъка брашно не мелят ”, признава Рълев за връзката си с Денислава.

От изявлението, което Рълев дава, излиза наяве, че той и Денислава не елементарни са имали връзка, а даже са живеели дружно. Иван споделя също, че с Денислава са скарани, само че с майка и Виолета са в съвършени връзки.

Виолета поддържа връзката на щерка си и Рълев. Тя поучава Денислава и Иван да загърбят егото си, с цел да се получи посред им.

Източник: YouTube

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР