Снощи испанското кралско семейство посрещна Румен Радев, президент на България,

...
Снощи испанското кралско семейство посрещна Румен Радев, президент на България,
Коментари Харесай

Синьо или розово: кралица Летисия и госпожа Радева, които не се погледнаха, но пък уцелиха бебешката гама

 Снощи испанското кралско семейство посрещна Румен Радев, президент на България, и брачната половинка му Десислава Радева, в двореца Сарсуела.

На формалните фотоси от визитата, тъкмо преди вечерята, на входа на елегантното здание позираха двете фамилни двойки – тази на испанския крал, Негово Величество Фелипе VI и кралица Летисия, и тази на господин и госпожа Радева (четете още: Обобщаваме: 5 години Десислава Радева, кое се получи и кое не).

В западната преса няма нито ред по отношение на появяването на президентската ни двойки в Испания, само че за сметка само че това съвсем всички издания разясняват извънредно показателното и нетипично за нормалния й жанр облекло на Доня Летисия. Става дума за първата сходна рокля в дрешника на испанската кралица – дреха, супер присъща с мини дължината си, както и с нетипичната си кройка, доста мощно отнасяща ни като чувство към носталгичните 60-те на предишния век (четете още: Coordinated Chic: Летисия и Бриджит). Късата рокля стои великолепно на Летисия, която има евентуално най-изящната фигура измежду дамите в кралските дворове на Европа, само че, както разясниха сътрудници от западните Средства за масова информация, тя едва ли би се понравила на, да вземем за пример, Елизабет II – знайно е, че английската сътрудник на Летисия не понася заигравки с протокола, изключително провокативни (четете още: Знак на поддръжка: кралица Летисия в обичайната украинска риза вчера).

Елегантната розова рокля на Летисия е доста симпатична, макар драмата с към този момент поовехтелия кралски протокол, и наподобява навръх тоалет, който би облякла Туиги – звездата на модата от 60-те. Двуредното закопчаване придава суровост, в контраст с коленете на показ, декоративните шевове стоят добре върху текстурата и импонират отлично на флоралния принт, а прашно розовите велурени обувки на ток прибавят зряла женственост към другояче момичешката грациозност на нейно величество, изпълнена под диктовката на Carolina Herrera, дизайнерката, която Летисия избира за по-официалните си прояви.
Нежността на кралицата в това розово се добавя от добре подбраните бижута – към този момент неколкократно показаните от Летисия забавни двойни обици от розово злато с изумруди и брилянти, още веднъж на ушите й, стоят нежно, а допълнение към тях е едрият златен пръстен на показалеца, позволяваме династичен (четете още: Да носиш рокля е изкуство: Кралица Летисия в тази дреха на цветя!).

Иначе, на същите тези фрагменти театралничат и господин и госпожа Радеви, които, неизвестно за какво, не престават да се държат за ръце като възпитаници, което нервира. Дамата е в синьо, добре скроено, само че по-скоро безлично като звук облекло, необичайно намачкано в региона на полата и с неразбираемо за какво усукани ръкави, съчетано с груби обувки на ток и украса панделки.  Комплименти за косата на Десислава Радева – светлите кичури й прилягат отлично. Брошката е евентуално от сребро и стои изтънчено на блузата.

Прави мощно усещане, че двете дами нито за момент не се поглеждат. По-скоро кралицата гледа Радева с изненада и любознание, като че ли вижда нещо мощно екзотично. В анкетата ни долу, коя от двете дами се оправя по-добре в пастел > > >

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР