Снощи бяха извършени проверки на заведенията във Варна и региона,

...
Снощи бяха извършени проверки на заведенията във Варна и региона,
Коментари Харесай

Валери Симеонов провери за шум и заведения във Варна, ще има глобени

Снощи бяха осъществени инспекции на заведенията във Варна и района, заяви вицепремиерът Валери Симеонов в профила си във Facebook. Оказа се, че инспекциите в София и Бургас не са повлияли на локалните радетели на развлекателната промишленост, установи Симеонов.

Той оповестява, че са били тествани заведенията от Алея Първа/Морска градина, където е концентриран нощният живот на града. „ Навсякъде беше спряно озвучаването като бяха формирани констативни протоколи и наставления на: Куба бар, Пунта Кана, Кубо, Макалали, както и бар Брик (срещу Фестивалния център) ", написа Симеонов.

Бил е тестван и комплекс „ Златни пясъци ", където не са били установени съществени нарушавания като се изключи ресторант Делфин и още няколко заведения от открит вид.

Два часа по-късно бяха още веднъж тествани заведенията от Алея Първа, където всички обекти бяха спрели озвучаването като се изключи Макалали. На клуба беше формиран акт и следва налагането на съществени наказания, споделя вицепремиерът.
Проверките бяха осъществени със съдействието на органите на РЗИ Варна, икономическа полиция и ОДП Варна. В по-голямата част от случаите на инспекциите беше оказано цялостно подпомагане от шефовете и притежателите на заведенията. В случаи на нарушавания на гореспоменатите заведения, чакаме сигнали на телефона към политическия ми кабинет - 02 940 30 03. Както и за нарушавания от цялата страна.

За следващ път бяха открити и непозволено издавани категоризации на заведения върху пясъчната линия на плажовете от Министерство на туризма, за които идната седмица ще бъде сезирана Прокуратурата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР