Снимки в интернет се появиха на деветгодишното момиченце, което се

...
Снимки в интернет се появиха на деветгодишното момиченце, което се
Коментари Харесай

Горещи разкрития за семейството, загинало мистериозно навръх Бъдни вечер в Испания СНИМКИ

Снимки в интернет се появиха на деветгодишното момиченце, което се удави дружно с татко си и брат си в басейн в испанския курорт Коста дел Сон на връх Бъдни вечер.

52-годишният Габриел Дия и 9-годишната Комфорт бяха открити до 16-годишния Прайз Емануел в несъответстващо положение в клуба Ла Коста Уърлд.


Следователите не престават работата си, с цел да потвърдят информацията, че дребното момиченце е почнало да се дави, а татко ѝ и брат ѝ са починали, до момента в който са се пробвали да я спасят.

Мистериозна гибел нацяло семейство точно на Бъдни вечер потресе испански курорт СНИМКИ

Дия е разпознат като управител на Open Heavens London - клон на Църквата на християнското възмездие на Бог.

От английското външно министерство обявиха, че оказват поддръжка на британка, която се намира в Испания и се счита за майка на децата.

Местният вестник Diario Sur заяви, че шапката за плуване на момиченцето е открита в помпената система на басейна от следователите.

Смята се, че тя се е удавила дружно с татко си и брат си вследствие на необикновен случай, който няма нищо общо с предвидимите аномалии в басейна.

Църквата на християнското възмездие на Бог излезе с изказване за "съкрушителната гибел " на своя свещеник.

"С огромна горест в сърцата, ние изричаме нашите съболезнования на фамилията, приятелите и околните на свещеник Габриел Дия, който си отиде без време дружно с две от децата си при драматичен случай, до момента в който е бил на фамилна отмора в Испания ", се споделя в изказването.


"Той оставя след себе си своята брачна половинка и асистент свещеник Олубунми Дия и една щерка. В този сложен миг нашите молебствия са със фамилията на пастора, неговите миряни, другари, близки ", се споделя още в изказването.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР