Снимки Национална спасителна служба на УкрайнаКазват, че героите могат да

...
Снимки Национална спасителна служба на УкрайнаКазват, че героите могат да
Коментари Харесай

Кучето герой Патрон с бронежилетка надуши 90 бомби и спаси хиляди човешки животи

Снимки Национална избавителна работа на Украйна

Казват, че героите могат да бъдат във всевъзможни форми и размери, а този инцидентно има четири дребни лапи.

Запознайте се с Патрон, 2-годишният Джак Ръсел териер, трансформирал се в народен воин, написа " Май модерн мет ". Очарователното кученце неотдавна завоюва огромна интернет популярност, работейки дружно с украинската държавна работа за незабавни случаи  в град Чернигов. От началото на войната, смелото куче-герой, което надушва бомби, оказа помощ за откриването и разчистването на повече от 90 съветски експлозиви, останали в региони, наранени от спора. Нещо повече, неговата смелост и неоспорима наслада завоюваха сърцата в Украйна и по целия свят.



Всъщност кучето се е трансформирало в нещо като амулет за черниговското отделение, което го дефинира като „ пиротехническо куче настойник, което е обичано и от възрастни, и от деца “. „ Кучето-войн “ е цялото облечено в бронежилетка и театралничи величествено в няколко фотоси, като едната демонстрира очарователното куче, което надушва бомби, притиснато в ръцете на ухилено младо дете. И в случай че се съди по звездната мощ, която извира от кученцето на тези фотоси, не е чудно, че Центърът за стратегически връзки на Украйна предсказва бъдещата поява на кучето-герой на огромния екран.



„ Един ден историята на Патрон ще бъде превърната във филм “, показва организацията, „ само че към този момент той правилно извършва професионалните си отговорности “. Дори и без огромния екран вече е натрупал много почитател клуб. Вече се появиха десетки албуми с детски рисунки, картини и всевъзожни илюстрации на героичното куче, изпратени от фенове от цялата страна.



Във всички впечатляващи рисунки кучето е изобразено в своята бронежилетка. Едно изображение показва смелото кученце, което подвига крайници си, с цел да се облекчи над съветска бомба. 



„ Нашият Патрон въодушеви необикновен брой, надарени художници и ние сме необикновено щастливи за това “, озаглави Спасителната служба илюстрациите. „ Мотивира ни да не се отхвърляме, колкото и мъчно да е, да държим летвата високо и да се борим с нови сили, като знаем какъв брой хора към момента чакат помощ и какъв брой хора имат вяра в нас. Нашият Патрон също няма да ви подведе и насочва своята признателност към всички. Великите герои не е наложително да огромни на размери. ” Превъртете надолу, с цел да видите още трогателни изображения и илюстрации на Патрон, кучето воин, което надушва бомби, което носи вяра на хората в цяла Украйна.

 0



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР