Снимки на незаконна катафалка, превозваща ковчези във Враца, в която

...
Снимки на незаконна катафалка, превозваща ковчези във Враца, в която
Коментари Харесай

ДЪРЖАВАТА НА АБСУРДИТЕ! Осъдена чиновничка вози трупове с личния си автомобил във Враца

Снимки на противозаконна катафалка, пренасяща ковчези във Враца, в която се вози и малко дете, взриви обществените мрежи. Шорикащите фрагменти са снимани от притежателя на погребална организация „ Танатос” Николай Николов, а незаконният автомобил е на уволнената и наказана гробищна администраторка на „ Обредни действия “ Веселка Генова.

Генова бе наказана на две години и осем месеца отнемане от независимост с изпитателен период от пет години за финансови злоупотреби към община Враца и жители. Това обаче не е спряло някогашната чиновничка да продължи с противозаконната активност и в понеделник тя бе хваната в крачка по какъв начин вози ковчези без профилиран транспорт и в наличието на невръстното си дете. Очевидци разясняват, че това е бил единият от синовете й, който е на забележима възраст сред 8 и 9 години.

Оказва се, че дамата е направила своя погребална организация, която работи главно на територията на няколко села във Врачанско.
На фотосите ясно се вижда по какъв начин от багажника на маломерния автомобил, паркирал пред входа на моргата на МБАЛ „ Христо Ботев” – Враца стърчи ковчег. Запознати разясняват, че Генова постоянно идва с разнообразни коли, а от време на време извозването на мъртъвците става тъкмо с безусловно несъответствуващи за задачата коли.

Припомняме, че Веселка Генова в ролята си на някогашен гробищен админ, ощети община Враца с 9 760 лв. за интервал от две години. Това не е единственото й нарушение, в този интервал дамата е издавала и документи с погрешно наличие. Далаверите й лъснаха след осъществен одит от страна на общинската администрация, по време на който инспекторите открили, че служителката е отклонявала финансовия поток посредством заплащанията за такса „ гробищно място” в парковете. Оказа се, че по време на нейната трудова активност заплащането на гроб за безконечни времена съвсем не е отразявано в компютърната система на „ Обредни дейности”. По този метод жителите на регионалния град, имащи терен в един от двата гробищни парка, по никакъв метод не могат да потвърдят, че действително са направили заплащане. Обикновено то е отразявано в кочан. На първия образец от документа е попадала действителната стойност на импортираните пари, а на втория - доста по-ниска сума. Друг факт е, че дамата е издавала фактури от името на „ Обредни дейности” без да има законовото право за това. Така за близо две години от дейностите й са потърпевши стотици врачани, които Веселка Генова е ощетила с хиляди левове.

Изглежда условната присъда и наложената й парична санкция не са стреснали Генова, която продължава да нарушава закона.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР