Снимки: Конкурент.бгФордът, който се превърна в ковчег днес по обед

...
Снимки: Конкурент.бгФордът, който се превърна в ковчег днес по обед
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Фордът ковчег от касапницата на Е-79 возел болни за диализа

Снимки: Конкурент.бг

Фордът, който се трансформира в ковчег през днешния ден по обед след преден удар със " Ситроен " край отбивката за Вършец, е карал заболели за диализа в частна клиника в Монтана, оповестява " Конкурент ". Информацията беше доказана от два самостоятелни един от различен източника от медицинските среди, написа Блиц.

Тъй като злокобната злополука се случи в последния ден от великденската почивка, информацията още не е доказана публично от частната клиника в града на Огоста. Това евентуално ще стане в утрешния ден, когато излязат детайлности от полицейския бюлетин.



В злокобния конфликт на път Е79 сред Враца и Монтана починаха водачът на " Форд Галакси ", на който имаше табела " Хемодиализа ", и пасажерът, който седеше на предната дясна седалка.



Трима от возещите се четирима пасажери в минивана пострадаха тежко и са настанени в ортопедичното и хирургичното отделения на МБАЛ " Христо Ботев ", само че от лечебницата отхвърлиха да оповестят повече детайлности. Знае се единствено, че един от тримата е в тежко положение - с политравма и черепно-мозъчна контузия, а лекарите се пробват да го стабилизират, с цел да бъде превозен към София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР