Снимки и кадри инстаграмМис България 2009 Антония Петрова-Батинкова поддържа напрежението

...
Снимки и кадри инстаграмМис България 2009 Антония Петрова-Батинкова поддържа напрежението
Коментари Харесай

Антония Петрова показа луксозната си малдивска вила

Снимки и фрагменти инстаграм

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова поддържа напрежението към себе си и не оставя да бъде забравена. Дамата показва висок стандарт и благополучен фамилен живот, само че сякаш прекалява малко, като че ли самата тя има потребност да бъде уверена в това.


Преди месеци скандалната Мис България се беше зарекла да не демонстрира нищо от първокласния си метод на живот, тъй като „ единствено й завиждали “.
Явно не устоява на тишината и в този момент обилно демонстрира какво са изпуснали почитателите й в мрежата. Това даже породи слуховете, че Мис България се е разделила с мъжа си.
Външна реклама`); break case width


Това я принуди стремително да подаде глава и да покаже на „ неприятните езици “, че в действителност продължава да е фамилна жена, която се радва на съгласие с мъжа си, щастлива е, заобиколени са от двете им деца.

Блондинката отпътува преди празниците за другоземен остров с цялото си семейство и още с идването качи фотография на стори, на която написа издайнически „ вила Батинков ни посреща още веднъж и тази година “. Това породи незабавно слуховете, че семейството си е купила парцел на екзотичното място, което не е учудващо, имайки поради обстоятелството, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там най-малко още пет пъти.



Антония се постара никой да не изпусне и парченце от това голямо благополучие с обичаният й мъж Ивайло и двете им деца. Направиха си и коледна фотосесия, която разгласиха в обществените мрежи, всред фрагментите от прелестните пейзажи. Прави усещане също, че фамилията сортира усърдно всеки аутфит като на доста от фотосите им всички са в плажни дрехи в един и същи принт, което допуска, че това е другата им фикс идея.

Пращам ви доста слънчева сила! Пожелавам ви доста обич и светлина!. Такива послания са съпроводени наложително със заобикалящ разкош.
 

Въпреки че не е единствената родна звезда, която показва пътешествията си по целия свят, Антония е като магнит за рецензии по отношение на тази си фикс идея за изява. Обикновено от пътешестване тя разгласява в профила си най-малко десетина фотоси, които съвсем се препокриват.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР