Снимки читателРазруха и мръсотия. Част от стълбите са започнали постепенно

...
Снимки читателРазруха и мръсотия. Част от стълбите са започнали постепенно
Коментари Харесай

Сигнал до Петел! Разруха и мръсотия! Част от стълбите на този подлез във Варна изчезнаха

Снимки четец

Разруха и нечистотия. Част от стълбите са почнали последователно да изчезват. Това е положението на подлеза на спирка " Родина " във Варна. За това сигнализира до кмета на регион " Младост " варненката П. Градева, която за доказателство ползва и фотоси.

Ето какво е написала до кметство " Младост " дамата:

Пиша Ви във връзка със положението на подлеза на спирка Родина (спирката след автогарата- рейсове 148, 41, 22, 1), посока кварталите, както и прилежащото й пространство. Разбирам „ деликатната “ непосредственост със съкварталци, извънредно нехайни и неуправляеми Ваши гласоподаватели, само че съществуват и други хора, виновни и искащи околната им среда да е безвредна и поддържана! Въпреки нееднократните ни сигнали още от пролетта, подадени по телефон към Ваши чиновници и получените устни уверения, че ще се вземат ограничения, досега няма резултат и подлезът продължава да се разрушава и да бъде рисков! 

Стъпалата се ронят и първият ред към този момент съвсем не съществува.

Облицовката на подлеза пада! Има към този момент паднали плочи, а другите се крепят на „ благосклонност “ и чакат евентуална жертва!

Капакът на една от продълговатите шахти липсва, цялостна е с листа, пръст, отпадъци. Стърчат  части от арматурно желязо (някой е показал „ огромна грижа “ да ги завие навътре). А какво ще стане, в случай че падне сняг и я запълни, а оттова минават и хора, които не са наясно с заплахата да се потрошат? По време на дъжд, подлезът е наводнен и всички стремително газим във вода до глезените! 

Площта към спирката. Нямаме нищо срещу оформилото се малко пазарче, само че кой управлява по какъв начин се употребява тази повърхност и в какво положение е? Там има една железна сергия, която от 2 години е неизползваема, към този момент е цялостна с отпадъци и се е трансформирала в резервоар за боклук и зловоние! Настоятелно Ви апелирам да поясните чия е отговорността да бъде отстранена! 

Мога да продължа с редица други нелицеприятни проблеми (безобразното изрязване на дърветата, без оглед дали клоните са рискови или не, т.е. след оценка, направена от специалист) и не съм сигурна дали решаването на гореизброеното е ангажимент на районното кметство, само че най- дребното бихте могли да отнесете сигнала към точната инстанция, както и да упражните надзор. В поддръжка на горните констатации, ползвам снимков материал.

Предварително показвам признателност за ограниченията, които ще вземете!

 С почитание и вяра: П. Градева

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР