Снимки Български новиниКамера за видеонаблюдение на улицата е успяла да

...
Снимки Български новиниКамера за видеонаблюдение на улицата е успяла да
Коментари Харесай

Ужасяващи кадри: Улична камера заснела как сицилианецът Джузепе опожарява българката в Маскали

Снимки " Български вести "

Камера за видеонаблюдение на улицата е съумяла да снима зверския акт със заливането на бензин и подпалването на 49-годишна българка от някогашния й мъж в Сицилия. Това оповестяват италианските медии. Именно с помощта на записа управляващите са съумели да разпознават мъжа и по какъв начин е осъществено закононарушението, написа " Български вести ".

На видеозаписите се вижда по какъв начин сицилианецът залива с бензин някогашната си българска жена и нейния другар от петлитрова туба. След това той хвърля парче разпален парцал по двамата, стартира да крещи и да се смее мощно.

Заради жестокостта на фрагментите, локалната полиция отхвърля да ги популяризира. 



Известно е, че медиците съумяват да окажат помощ на българката съвсем незабавно след офанзивата с помощта на многочислените сигнали, подадени от очевидци. Състоянието на българката е извънредно тежко, тя е в болница с изгаряния от 50% по тялото си. Нейният 57-годишен другар е с 30%.

Според локалните медии 57-годишният Фортунато Джузепе Таормина, извършил престъплението, е имал богато престъпно минало – разследван е за физическо принуждение, тормоз, обир и бягство от домакински арест.

Пироманът живеел на метри от сектора на карабинерите в Маскали, затова униформените го разкрили бързо и го задържали.

При задържането му Таормина изглеждал изцяло спокоен и не съжалявал ни минимум за осъщественото от него. " Всяко заричане е обвързване. Бях й споделил, че рано или късно ще си отмъстя ", споделил той с усмивка на проверяващите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР