Снимката предизвика стотици коментариЮлиан Вергов предизвика истински смут в социалните

...
Снимката предизвика стотици коментариЮлиан Вергов предизвика истински смут в социалните
Коментари Харесай

Юлиан Вергов награби страстно Теодора Духовникова

Снимката провокира стотици мнения

Юлиан Вергов провокира същински ужас в обществените мрежи откакто разгласява фотография, на която целува колежката си Теодора Духовникова. Актьорът написа по атрактивния кадър “целуни ме смъртоносно ” и за часове провокира стотици мнения в обществените мрежи. За почитателите им това е много изненадващо, тъй като и двамата имат публични половинки.

Всъщност двамата артисти до момента постоянно са показали, че са близки другари, а дали има освен това сред тях остава мистерия. Отскоро си партнират и в хитовия сериал “Откраднат живот ” и сред героите им се заражда любовен романс. А интимните подиуми, които им предстоят явно не ги тормозят.

“Много дами са натъжени след тази снимка… и аз съм една от тях. Въпреки това, чудесна двойка. Успех! ”, написа фенка на Вергов.

“От дълго време обсъждаме с продуцентите опцията да вляза в сериала и точно в този момент намерихме пресечна точка с облика на Виктория Дамянова. Тя е мощна жена, която се изправя самоуверено пред извънредно съществени събития. Вероятно доста дами ще се припознаят в този облик ”, споделя неотдавна актрисата, която се появи в ролята на неврохирург.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР