Снимка: ТАСС, архив“Надеждни източници са тези, при които газта ПАК

...
Снимка: ТАСС, архив“Надеждни източници са тези, при които газта ПАК
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Чак сега разбрахме - газ с рубли - санкции, с посредник - няма санкции!

Снимка: ТАСС, списък
“Надеждни източници са тези, при които газта ПАК Е РУСКА, обаче продават с 50% по-скъпо от “Газпром ” и разликата отива в джоба на медиаторите ”; “Последствията на надеждните източници идват до седмици. Хляб по 8 лева /щото се пече и на газ/. Сметка за отопление на гарсониера през зимните месеци 800 лева! Ха честито и Слава Окраине! Нека му е гадно на Путин! ”; “Продължаваме да ви лъжем и щавим! А вие отново за тях гласувайте, умни и красиви! ”; “Нинова, ще ти изпратя фактурата за дървата, половината би трябвало да ви я възстановиш ”; “Бб го махнаха, тъй като пусна съветски газ на сърбите. Който и да подпише с Газпром ще изхвърчи за нула време. Янките за такива неща не простят ”: безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Аааа, чак в този момент разбрахме бе, с рубли - наказания, с медиатор - няма наказания!
Последните пет-шест месеца България пази глобите на Европейски Съюз и не пазари с рубли, а пазари с... медиатор, на който даваме 30% комисионна, че ни избавя от ужасните наказания на Европейски Съюз..... тц-тц-тц-... правилно дебилизъм

 
Гьобелсови пояснения
в случай че платежа на газа е в сметка до която Газпром няма достъп заради глобите, по какъв начин ги виждаш да продължат с досъавката на газ? Има ли такава компания в света да продължава да доставя предплатено, щом няма достъп до заплащането на към този момент доставеното?
 
Не е нужно да се заплаща в рубли, какъв брой пъти изяснявахме това?
Може да се заплаща в евро или долари, само че в сметка на Газпромбанк. Тя ги конвертира в рубли по рублева сметка на Газпром. Това е всичко, какво значение има за купувача това конвертиране? Плащането е за продавача на газ, той може да прави с получените за газа евра каквото желае. Няма никаква връзка със глобите, немците изобщо не са спирали газа.
 
Аз и още
5,5 млн. българи няма да умрем без газ. Останалите до 6,5 млн. също няма да умрат. Някои от последните ще се оръсят крепко за отопление през зимата, други може и да останат на студено. Всички обаче ще научим по сложния метод, че руснакът е по-подъл от византиеца и с него бизнес не би трябвало да се прави.
 
bodar4uk
Е, що не кажеш, по какъв начин по този начин Газпром беше 50 години благонадежден снабдител за Европа и внезапно стана обезсърчителен. Ама единствено с нямо смирение към Европейска комисия не става, трябват топки, каквито вие нямате, същите плямпачи сте като Политическа партия.
 
Защо единствено за газ се приказва?
Нищо не се споделя за храната. В Европа е суша. Най-голямата суша за последните 500 години. Всяка годишна продукция ще е по слаба с към 20%.
 
Плащането е един проблем
По-голям ще е когато няма да има задоволително храна.
 
Вече плащаме
Ние към този момент плащаме по-високите цени на храната.
 
Надежден източник
Надеждни източници са тези, при които газта ПАК Е РУСКА, обаче продават с 50 % по-скъпо от Газпром и разликата отива в джоба на медиаторите, а популацията го духа. Ей това е " благонадежден източник ". Кире Простото им го сподели по какъв начин става и в този момент и тия желаят да намажат.
 
Последствията на надеждните източници
Идват до седмици. Хляб по 8 лева /щото се пече и на газ/. Сметка за отопление на гарсониера през зимните месеци 800 лева! Ха честито и Слава Окраине! Нека му е гадно на Путин!...
 
Газпром доставя до последна точка при най-изгодни условия, всички останали снабдители оферират по-висока цена при доставка до територията
Всичко останало са празни приказки.. Ако някой може да приведе съответни доказателства в интерес на противното ще се веселя да ги видя..
 
да сме наясно
Бб го махнаха, тъй като пусна съветски газ на сърбите. Който и да подпише с Газпром ще изхвърчи за нула време. Янките за такива неща не простят, даже на свои кучи синове. Задочно се пипвам на бас с всички съперници във форума.
 
Продължаваме да ви лъжем и щавим!
А вие отново за тях гласувайте, умни и красиви!:)
 
По-добре
По-добре шарлатанин, който можеш да изхвърлиш на улицата след 6 месеца, в сравнение с деспот, който да унищожава живота ти и страната ти четвърт век, без да можеш гък да кажеш.
 
Пилците се броят наесен, а при нас през зимата
когато военачалник Студ и военачалник Глад ще си кажат тежката дума, а тя важи и за фили, и за фоби. На собствен ще установяваме като дедите ни че " Интересът клати феса ", не любовта и омразата.
 
работещ безпаричен
Нинова, ще ти изпратя фактурата за дървата, половината би трябвало да ви я възстановиш. Многострадалната Корнелия, акт 21.
 
colibri
На Нинова (и Методиев) за всяка издънка им е отговорен Радев. В момента тя играе ролята на ''ощипана госпожица'', на която някой различен и лишава достиженията. Мисля, че офанзивата на дуото им не е случайна- по този начин ще имат опрощение за изборния резултат на Българска социалистическа партия.
 
рукола Z
Кажи истината ве, булгур: купуваме съветска газ на двойна цена, с цел да поддържаме краварската стопанска система, до момента в който съсипем нашата! И това при настоящ контракт доставка на газ❗❗❗
 
евала, комшу
Приготвям бурканите, да затваряме газа.
 
nan
беше ясно, че по този начин ще стане. Съединени американски щати доят Европейски Съюз като угоена крава, а последните гледат като тъпа крава.
 
Време разделно е
Или сме в Евразия или в Европа, или имаш газ или искаш да имаш. Ние обаче сме както постоянно по средата, така че ще имаме газ, но малко...
 
j.jelevban
Трябват по строги учители по география.И по логичност.България в този момент към този момент е тъкмо където е.Обобщението в Европа,в Азия към този момент покрива истината.Та отатък Ч.Море е газът,петрола и менделеевата таблица.Отсам са невежите,тъпите и упоритите.Готови да умрат за Европски цености
 
Кое е по-важно
След като имат цялата менделеева таблица, за какво в съветската провинция живеят в пъти по-бедно от западноевропейците. Явно полезностите носят по-добър живот от таблицата.
 
j.jelevban-Отворете очи
Точно тези европски цености унищожават Европа.Зад привидния съюз царува битка на живот и гибел.В тая битка сега унищожават Германия.Съсипват я други европейски страни.Ние като най-правоверни европейци си правиме харакири
 
еврозадругата
полезност е да бомбардираш суверенна държава(Либия),за което получаваш Нобеловата премия за мир (2012)
 
апропо
Свободата на словото в Европа е мираж. Ю Тюб, медии и обществени мрежи се скъсват да трият всякаква информация обвързвана с всеобщите митинги и стачки в целия Европейски Съюз. Европа ври и кипи, само че евроатлантическите полезности не разрешават това да се разбере.
 
рукола Z
Тия не схванаха ли, че истината не могат да спрат... тя е като шило в торба?!
 
просълзен смях
Европейски Съюз доста скоро ще надмине Китай по следене и управление на хората, само че планктона, именуван незнайно за какво към момента " народ " мълчи и гледа жалко. Помните ли Жорж Ганчев с неговото " Не ме гледай жалко, българино "? Е, към този момент няма кой и да каже това.
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР