Снимка PixabayСамолетни полети, фериботни и влакови услуги бяха отменени днес

...
Снимка PixabayСамолетни полети, фериботни и влакови услуги бяха отменени днес
Коментари Харесай

Тайван отмени полети,фериботни и влакови услуги заради наближаващия тайфун

Снимка Pixabay

Самолетни полети, фериботни и влакови услуги бяха анулирани през днешния ден в Тайван поради наближаването на тайфуна Чанту. Властите предизвестиха за мощни ветрове и пороен дъжд по южното и източното крайбрежие на острова, съобщи Асошиейтед прес.Очаква се на следващия ден окото на тайфуна да премине над източния бряг на страната и да залее с дъжд сушата, заяви централната тайванска метеорологична работа,

Чанту се намира югоизточно от южния завършек на Тайван, движейки се на север със скорост на ветровете от 173 км/ч и пориви до 209 км/ч.По-рано бурята засегна североизточното крайбрежие на огромния остров Лусон във Филипините, само че не се оповестява за наводнения или вреди.Вчера в южната част на Тайван бе издадено предизвестие за ураган.Десетки вътрешни и интернационалните полети бяха анулирани, заяви Централната осведомителна организация. Отменени са 46 ферибота до Мацу и други отдалечени острови и са спрени някои влакови услуги в Южен Тайван.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР