Снимка: PexelsПомощник-треньорът на Спартак Калоян Михалев проведе вчерашната и днешната

...
Снимка: PexelsПомощник-треньорът на Спартак Калоян Михалев проведе вчерашната и днешната
Коментари Харесай

Михалев тренира Спартак. Търси се нов старши треньор

Снимка: Pexels

Помощник-треньорът на Спартак Калоян Михалев организира вчерашната и днешната подготовка на тима.

Както е известно, притежателят на клуба Асен Миланов даде обещание на почитателите след загубата с 2:3 в Шумен да смени старши треньора Кириакос Георгиу. От Спартак към този момент не дават публична информация какво тъкмо се е случило през последните три дни, само че съгласно доближени до клуба, Георгиу към този момент е напуснал отбора.

Желанието на почитателите е обичаният им клуб още веднъж да бъде стихотворец от Енгибар Енгибаров. На този стадий обаче информациите от стадион " Спартак " гласят, че Асен Миланов води договаряния за овакантения пост на старши треньор. До дни ще стане ясно какъв ще бъде резултатът.

Ако на следващия ден или най-късно в петък не бъде одобрен нов ментор, Михалев ще изведе спартаклии против Интер (Добрич) в среща от втория кръг на Трета лига - Североизточна група в неделя от 18 ч. на стадион " Спартак ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР