Снимка PexelsОт Кремъл отричат версията за влошеното здраве на руския

...
Снимка PexelsОт Кремъл отричат версията за влошеното здраве на руския
Коментари Харесай

Кремъл за Паркинсона на Путин: Пълни глупости, президентът е добре, здравето му е отлично

Снимка Pexels

От Кремъл отхвърлят версията за влошеното здраве на съветския президент. Прессекретарят на Путин Дмитрий Песков опроверга обява в западна медия, че президентът на Русия бил болен от нелечима постепенно прогресираща болест и по гледище на фамилията си се кани да подаде оставка, съобщи

„ Това са цялостни нелепости. Президентът е добре, здравето му е чудесно “, сподели представителят на Кремъл, представен от съветските медии.

Песков съобщи още, че Владимир Путин не се готви да подава оставка в скоро време.

Позовавайки се на свои източници, английска медия написа, че Путин боледувал от Паркинсон. В обява в „ Сън “ се споделя, че на скорошни фрагменти краката на седящия съветски президент непрекъснато се движат, а в това време той крепко стиска облегалките на фотьойла. Според медици това било опит да се скрие изпитвана от него болежка. Освен това се виждало, че пръстите на Путин потрепвали, изключително когато той взимал писалката и стискал чашата, в която съгласно създателите на публикацията имало разтворено обезболяващо.

Като индиректно удостоверение за идна оставка на  Путин западните публицисти одобряват импортирания в Държавната дума законопроект за пожизнени гаранции за неприкосновеността на предходните президенти на Русия.

Московският политолог професор Валерий Соловей подклади спомагателни спекулации в четвъртък, като допусна, че Путин може да има признаци на Паркинсон.

Академикът сподели, че схваща също, че неразкритата партньорка на Путин Алина Кабаева го притиска да напусне, като е подкрепяна от дъщерите му Мария Воронцова, 35 година и Катерина Тихонова, 34 година

Соловей сподели: „ Има семейство, което има огромно въздействие върху него. Той има намерение да оповести обществено проектите си за предаване през януари “.

Професорът предвижда, че Путин скоро ще назначи нов министър председател, който ще бъде квалифициран да стане негов възможен правоприемник.

Болестта на Паркинсон е постепенно прогресиращо дегенеративно заболяване на централната нервна система, чиито съществени прояви са двигателни нарушавания като хипокинезия, мускулна ригидност, тремор неподвижен. При болестта се развиват и вегетативни и други разстройства.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР