Снимка PexelsГърция наложи днес полицейски час от 01.00 до 06.00

...
Снимка PexelsГърция наложи днес полицейски час от 01.00 до 06.00
Коментари Харесай

Въвеждат полицейски час през нощта на гръцки остров

Снимка Pexels

Гърция наложи през днешния ден полицейски час от 01.00 до 06.00 часа и други ограничавания на турстическия остров Миконос, прочут с нощния си живот, поради обезпокоително повишаване на случаите на болест с ковид, съобщи Агенция Франс Прес, като се базира на известие на управляващите, оповестява Българска телеграфна агенция.

Освен полицейския час, ограниченията плануват и 24-часова възбрана за всякаква музика, съгласно известие на заместник-министъра по гражданската отбрана и ръководството на рецесии Никос Хардалиас. Ограниченията ще бъдат в действие до 26 юли, се показва в известието.

Ние призоваваме жителите, посетителите и търговците на нашия прекрасен остров да съблюдават строго ограниченията /.../ за разпространяването на вируса да може да бъде сложено бързо под надзор и Миконос да може да се върне към нормалността, съобщи Хардалиас.

Миконос е една от главните туристически дестинации в Гърция и живописните му плажове и деен нощен живот притеглят стотици хиляди туристи всяка година, в това число звезди.

Но в последно време възходящият брой незаконни празненства във вили на острова обезпокои управляващите.

На 15 юли Хардалиас предизвести, че броят на дейните случаи на ковид на острова се е нараснал четирикратно за една седмица, надхвърляйки 300 случая.

Той изясни през днешния ден, че уредниците на частни събирания с присъединяване на над 20 души, рискуват да им бъдат наложени санкции, стигащи до 200 000 евро.

Гръцките управляващи оповестиха през вчерашния ден за регистрирани 2691 нови случая на инфектирани с ковид на фона на по-малко от 400 случая три седмици по-рано.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР