снимка: pexels.comИма кадри, на които Дрю хвърля пакети с кокаин

...
снимка: pexels.comИма кадри, на които Дрю хвърля пакети с кокаин
Коментари Харесай

Трикратен световен шампион може да лежи доживот заради наркотици за милиони

снимка: pexels.com

Има фрагменти, на които Дрю хвърля пакети с кокаин във водата.

Третият участник в схемата към този момент се призна за отговорен.

Трикратният международен първенец по кану-каяк Нейтън Багали, който има и два сребърни медла от Олимпиадата в Атина през 2004 година, ще бъде съден поради опит да вкара в родината си Австралия кокаин на стойност 150 милиона $. Заедно с него обвиняем ще бъде и брат му Дрю Багали, като и двамата са пледирали, че са почтени, пишат Gong.bg.
 
Става дума за преживелица от 2018 година, когато Дрю и още един мъж са били задържани след гонене с лодка, което е включвало военноморските и военновъздушните сили на Австралия. Въпросната лодка е била благосъстоятелност на Нейтън, а двамата души на борда са пътували 11 часа в интернационалните води, с цел да се срещнат с транспортен съд, на който са били опиатите.
 
Има фрагменти, на които Дрю хвърля пакети с кокаин във водата, а по-късно се е оправдал пред управляващите, че е мислел, че става дума за тютюн.
 
Нейтън също е бил част от проекта, оповестяват управляващите, тъй като тъкмо той е закупил лодката и я е оборудвал с навигация от най-високо равнище и сателитен телефон. Третият участник в схемата - Антъни Дрейпър, към този момент се призна за отговорен, а присъдата му е понижена, откакто свидетелства против двамата братя.
 
Нейтън и Дрю ще научат присъдите си по-късно този месец. И за двамата това не е първо нарушение, в което са намесени опиати. През 2008-а те са били част от скица за произвеждане на дрога - халюциногенни таблетки, а през 2009-а са съдени за други обвинявания, свързани с наркотични субстанции. Това е причина двамата да са  застрашени от пожизнен затвор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР