Снимка: Петел, архивПротести имаше на много места в Европа.В няколко

...
Снимка: Петел, архивПротести имаше на много места в Европа.В няколко
Коментари Харесай

Собственици на хотели и ресторанти в Русе протестират срещу новите мерки за борба с вируса

Снимка: Петел, списък

Протести имаше на доста места в Европа.

В няколко града в Хърватия, измежду които Загреб, Сплит и Дубровник хиляди хора настояха за унищожаване на условието за наложително носене на маски.

Собственици на хотели и ресторанти в Русе протестираха вчера против затварянето като ограничаваща мярка против разпространяването на ковид. Според тях 20 на 100 от заведенията в града са оповестили банкрут.

В сряда в Русе още веднъж ще има митинг, към който ще се причислят притежателите на танцови школи и фитнес зали, предава БНР.

Най-малко 33 души бяха задържани по време на антилокдаун проява в Лондон.

В австрийската столица Виена около 1000 стачкуващи се оповестиха срещу ограничаващите ограничения. Има задържани при опит да нападат заграждения.

Масова протестна акция против строгите карантинни ограничения се организира и в полската столица Варшава с претенции да се съблюдава свободата на словото, правото на напредване, събрания и да се основат благоприятни условия за бизнес и достъп да медицински грижи.

В немския град Касел полиция и протестиращи влязоха в конфликт. Франс прес дефинира недоволството като едно от най-масовите против строгите ограничавания в страната от началото на коронакризата.

В по-малък мащаб митинги против рестриктивните мерки се състояха в Амстердам и в дребния швейцарски град Листал.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР