Снимка: novini.bgОсновната ни амбиция е да снабдим българската авиация с

...
Снимка: novini.bgОсновната ни амбиция е да снабдим българската авиация с
Коментари Харесай

Кабинетът: Държавата се движи в правилната посока, БСП...

Снимка: novini.bg

Основната ни упоритост е да снабдим българската авиация с нови изтребители, с цел да може да извършва в цялостен размер своите задания. Наред с това ще продължим да поддържаме старите самолети. Само с новата техника няма да се оправим. Това сподели на брифинг в Министерски съвет вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Към момента сме сключили контракти за поддръжката на МиГ-29 с РСК-МиГ на стойност 1,5 милиарда Хеликоптерите Ми-17 – сега един от тях извършва доста сполучливо задача по гасене на пожари. Амбицията ни е да вдигнем във въздуха още един от тях. Направили сме междуведомствена група за кугърите, с цел да забележим дали можем да ги използваме за медицински цели, съобщи военният министър, написа novini.bg.

Слушахме колегите, които минаваха по булеварда – хубаво е да протестираш, само че не е хубаво да рушиш държавността, тъй като колелото се върти и на другия ден може ти да си на власт. Крайно време е всички ние като българи да си седнем по-сериозно на столчетата и да бъдем по-кооперативни един към различен. Когато сме се явявали на избори, всички сме се явявали, с цел да заслужим доверието на хората. На последните избори хората дадоха доверието си на нас. Крайно време е да бъдем повече виновни. 18-19 години не са увеличавали заплати в бранш " Сигурност " – в този момент това се случи. Купува се и нова техника за армията. Опитваме се да вършим нещо. Амбицията ми е да създадем военната специалност влиятелна. На 1 май не мога да съм удовлетворен, когато чувам, че страната се ръководи от някакви изроди, които стоят в задкулисието и вършат всичко друго, само че не работят в интерес на жителите. Затова през днешния ден ще поработим докъм 17.30 часа, след това ще седнем да пием по една бира. Даже бих поканил и госпожа Нинова. Не познавам страна, която с ненавист да е съумяла да се развива, сподели още Красимир Каракачанов.

Скоро се навършва една година от ръководството на настоящето държавно управление и би трябвало да кажем няколко думи, без да имаме искания за отчетност и на фона на амбициозността на левицата, уточни министърът на финансите Владислав Горанов.

Качеството на ръководството се мери единствено през избори. Всички други искания на партиите по какъв начин да се ръководи се мери единствено по-най вярната социология – изборите. Вече една година страната се движи в вярната посока - и по растеж на стопанската система, и по понижение на дълга, и по това, че приходите порастват, и по това, че хората пътуват и са стопански дейни. Това са действителните политики, по които се развива страната, акцентира финансовият министър.

Лидерската рецесия в Българска социалистическа партия и вътрешнополитическите проблеми в Българска социалистическа партия изкривяват дебата и това вреди на политическия живот. Назначаването на президент сподели, че в Българска социалистическа партия нямат терзание да употребяват всички запаси, в това число и рушене на институциите. Опитът посредством институционално опълчване да се донесе неустойчивост на страната няма да им донесе триумф. Това, което се случва в страната, без значение от това, което се случва в главите на опозицията, е позитивно и това се потвърждава от всички макроикономически индикатори, безапелационен е Владислав Горанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР