Снимка на австралийския премиер Малкълм Търнбул, който държи внучката си

...
Снимка на австралийския премиер Малкълм Търнбул, който държи внучката си
Коментари Харесай

Снимка на австралийския премиер с бира в една ръка и бебе в другата взриви мрежата



Снимка на австралийския министър председател Малкълм Търнбул, който държи внучката си в една ръка и бира в другата, провокира бурни реакции в обществените мрежи, съобщи ДПА.

Търнбул разгласява във Facebook фотография по какъв начин държи внучката си и бирата на футболен мач в Сидни. "Срамота е да държиш дете и алкохол ", написа потребителката Мардж Уокър в отговор на поста, който Търнбул назова "Мултитаскване на мача ".

"Да учиш децата да пият бира на мача от ранна възраст. Страхотен родител, няма що ", написа различен консуматор. Друг пост, който след това бе заличен, подлага на критика Търнбул, че "държи и бебе, и бира " и споделя, че е "отвратителна гледката на хора, издишващи алкохолни пари върху бебето ".

Много други обаче пазят премиера под този негов пост, който към този момент е събрал 16 000 лайка и над 1600 коментара. "Виждам дядо, който прекарва прелестен миг с внучето си на мач. Ето това е австралийско ", написа Алма Андерсън.



Търнбул отбрани поста си. "Мисля, че опираме до пощуряването на обществените медии, когато човек вижда такива неща. Ако човек се усеща добре в кожата си и се държи естествено, няма потребност да прави друго ", сподели той за радио Трипъл Ем в Сидни през днешния ден.

Парламентаристи, в това число водачът на опозицията Бил Шортън, също опазиха премиера. "Открих нещо, по което Малкълм и аз сме на едно мнение. Това са нелепости. Оставете го да бъде дядо ", написа Шортън в Туитър.

"Мисля, че е значимо да кажем, че Австралия не е страна на детегледачки. Няма нищо неправилно човек да държи внучката си в една ръка и бира в другата ", сподели сенаторът от ръководещата Австралийска демократична партия Джеймс Патерсън на публицисти в Канбера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР