Снимка: МВРМомиче на 14 годни от Неселър е изчезнало в

...
Снимка: МВРМомиче на 14 годни от Неселър е изчезнало в
Коментари Харесай

14-годишна близначка от Несебър изчезна в Слънчев бряг

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Момиче на 14 годни от Неселър е изчезнало в Слънчев бряг предходната нощ. Това е станало малко откакто със сестра си - близначка, скрито отишли в курорта да се забавляват, оповестява. Днес бащата е подал сигнал в полицията и момичето е оповестено за общодържавно търсене, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

Изчезналата Ани и сестра й излезли от вкъщи си малко след среднощ и с такси пристигнали в Слънчев бряг. Има данни, че двете сестри се срещнали с група младежи от Холандия в заведение. Младежите имали желание да продължат купона в дискотека. Докато другата близначка била в тоалетната на заведението, Ани изчезнала.

 Към 7 часа тази заран сестрата се прибрала вкъщи. Според близки, които разпространиха вик за помощ в обществените мрежи, телефонът на 14-годишната Ани бил изключен. Момичето е високо към 170 см., с дълга мрачно кестенява коса.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР