Снимка: Инстаграм/Григор ДимитровГригор Димитров и Лолита Османова най-после си пуснаха

...
Снимка: Инстаграм/Григор ДимитровГригор Димитров и Лолита Османова най-после си пуснаха
Коментари Харесай

Гришо пусна първа снимка с новото си гадже - дъщерята на руски олигарх

Снимка: Инстаграм/Григор Димитров

Григор Димитров и Лолита Османова най-сетне си пуснаха обща фотография, от която излиза наяве, че са влюбени. Седмици наред първата ни ракета и спряганата за негова нова половинка Лолита Османова даваха на почитателите си доста мотиви да се чудят дали двамата в действителност са дружно или не, то това към този момент не предстои на подозрение, написа " Тенис Кафе ".

Световният №19 и красивата рускиня на няколко пъти разгласиха фотоси от едни и същи места едновременно, само че в никакъв случай не бяха заставали дружно пред обектива. Снощи обаче това се промени.



Димитров и Османова сега са в Париж и явно са решили, че „ Градът на любовта “ е най-хубавото място, на което публично да заявят връзката си. Слуховете за нея започнаха на шампионата във Виена през октомври, когато Османова на няколко пъти бе видяна да следи мачовете на българина дружно с неговия щаб на шампионата във Виена. Това породи доста клюки и спекулации, като няколко дни по-късно самоличността на рускинята въпреки всичко бе разкрита.

Тя е щерка на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор, означават от Gong.bg

Кръстената на героинята на Набоков дама има един брак зад тила си. През 2017 година се е омъжила за наследник на милиардер - Гаспар Авдолян, наследник на олигарха Алберт Авдолян, а сватбата им коствала 25 млн. $. 

Сватбата се организира в " Долби тиътър " на бул. " Холивуд " в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите " Оскар " -и. На гостите на тържеството е пяла Лейди Гага.

Младоженците не изпращат елементарни предложения за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка " Оскар ", писалка, игрални чипове и златни плочки с имената им.

На сватбата участват 800 посетители. Половин милион $ са изхарчени единствено за цветята за събитието.

Сватбената торта е на 10 етажа.  Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкоз луксозна, че заема първо място в класацията женитба на годината.

Само година по-късно Лолита е разведена. 

След като още веднъж е свободна, Лолита не скучае - тя пътува, върви на почивки, води фешън блог и се радва на живота.

Григор и новата му тръпка се срещнали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР