Снимка: ФлагманСемейната драма в бургаския жк Меден рудник“ от събота,

...
Снимка: ФлагманСемейната драма в бургаския жк Меден рудник“ от събота,
Коментари Харесай

Строителят изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син

Снимка: Флагман

Семейната драма в бургаския жк „ Меден рудник “ от събота, за която заяви Пресцентърът на ОДМВР-Бургас, се оказа многосерийна и в случай че в нея не бяха потърпевши двама служители на реда, опитващи да изтръгнат майката и дребното дете от хватката на пияния брачен партньор и свекъра, надали някой щеше да узнае за страшния пъкъл зад вратите на една скромна гарсониера, оповестява Флагман.

3-годишният наследник на Ц. П. и приятелката му, с която живеел на фамилни начала, ставал постоянен очевидец на непрекъснатите им разправии, когато се прибирал подпийнал. 31-годишният мъж пребивал жена си редовно от ревнивост, която се отключвала след използването на алкохол. Това описаха пред Флагман.бг съседи на младото семейство.

Те живеели повече от непретенциозно в гарсониера в бл. 43 от близо една година. Апартаментът бил платен от родителите на Ц.П.. Той самият се занимавал със строителство, само че какво тъкмо вършел било мистерия. Хората го виждали да се прибира в изцапани от строителни материали облекла, от което си правели извода, че работата му е свързала с нелек физически труд.  В трезво положение бил учтив и поздравявал. Приятелката му  работела в павилион за скара на ул. " Крайезерна " - също тежък и неприятен  труд.

На 9 декември пообед Ц.П. се прибрал пийнал. Шофирал колата си от центъра на града до отдалечения комплекс след голямо количество изпит алкохол. Влязъл гневен и напряко връхлетя на приятелката му с юмруци и обиди, момченцето  гледало и плачело безпомощно. На виковете й откликнали съседите, опитвали да го усмирят обадили се и на татко му. За малко пияният седнал и се поукротил, само че когато хората си тръгнали още веднъж се развилнял. Жената алармирала тел. 112 и тогава пристигнали служителите на реда, на които Ц. П. скочил също да бие и рита.

„ Разбрахме, че не й давал да работи, да се гримира, създавал проблеми даже когато желала да излезе в кварталното кафене с приятелки. Редовно се напива, виждаме го, все пак обаче е общителен с нас, само че какво се случва зад вратата им – единствено те си знаят. Чуват се викове, рев на детето, което е извънредно, късат ни се сърцата! Пребива жена си пред личния си наследник! Веднъж видях майката с насинено око и одуто от удари и рев лице, горкичката. За да се прикрие, извърна главата си и дори не поздрави, все едно тя е отговорна “, описа комшия от блок 43.

Открихме жертвата на работното й място. Младата жена бе толкова  изтормозена, че не искаше и дума да промълви.

„ Майка съм, желая да се отърся от всичко това, само че къде да ида, аз и през днешния ден още веднъж ще се прибера в гарсониерата, а би трябвало а направя опит да стартира начисто без този човек “, сподели 31-годишната жена с обляно от сълзи лице.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР