Снимка: ФлагманКирил Атанасов – стрелецът от Свети Влас, който на

...
Снимка: ФлагманКирил Атанасов – стрелецът от Свети Влас, който на
Коментари Харесай

Ето го стрелеца от Свети Влас, който опита да убие бившата си съпруга

Снимка: Флагман

Кирил Атанасов – стрелецът от Свети Влас, който на 8-ми май опита да убие някогашната си брачна половинка Лили, прострелвайки я с газов револвер, а по-късно опитва и да се самоубие, влезе в Съдебната палата на Бургас, където ще се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата желае 54-годишния мъж зад решетките, защото е упрекнат по чл.116 – за преднамерено ликвидиране, което се води незавършено заради независещи от него причиниqо грозят от 15 до 20 години затвор.

Припомняме, че мярката му трябваше да се гледа още преди 15 дни, само че след извънредно и извънредно необичайно решение на арбитър Захарин Захариев производството бе прекратено – на закрито съвещание, без наличието на прокуратурата с претекст, че било обезпечено наличието на обвинения, който в същото време бе в болница, написа " Флагман ".

Преди две седмици избухна сериозен скандал сред прокуратурата и съда. От държавното обвиняване упорстваха, че арбитър Захариев е трябвал да приложи хипотезата в чл.262 от Наказателен кодекс – да организира правосъдното съвещание отвън залата, в тази ситуация в УМБАЛ Бургас, каквато процедура има по други райони в страната.

В последна сметка Апелативният съд върна производството на различен състав на Окръжен съд в Бургас, който след минути ще гледа мярката за неотклонение на 54-годишния Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР